Korting op dagje uit acties

Sparen voor korting dagje uit?

Bij verschillende winkels kun je sparen voor korting op een dagje uit met een dagje uit spaaractie. Bijvoorbeeld spaaracties met tweede kaartje gratis of je kunt je spaarkaart inwisselen voor korting op de totaalprijs. Meestal zijn deze spaaracties te vinden in supermarkten, zoals Albert Heijn, Jumbo, Lidl, Vomar en meer.

Een dagje uit spaaractie is dan ook meestal een van de meeste populaire spaaracties. Andere populaire spaaracties zijn bijvoorbeeld; restaurantacties, servies en bestekacties.

Met deze spaaracties kun je meestal minimaal 50% korting krijgen op de totaalprijs. Zo ga je dus voor de helft van de prijs een dagje uit met een spaaractie. Ook leuk om weg te geven aan iemand die het niet zo breed heeft. Dus bespaar op de kosten voor jezelf of een ander en bekijk hier het overzicht van deze spaaracties.

Er zijn diverse spaaracties voor attractieparken, wellness arrangementen, high tea’s, dierentuinen en meer. Kijk altijd goed in de actievoorwaarden hoe je kunt sparen en hoeveel korting je krijgt en shop bij de winkel of supermarkt met de beste spaaractie. Zo ben je toch een stuk voordeliger uit.

Veel spaaracties zijn tegenwoordig digitaal. Dus je hoeft niet meer te plakken en zegels bij te houden. Scan eenvoudig je klantenkaart en spaar je zegels digitaal in de app. Bij sommige winkels zoals Albert Heijn kun je bijvoorbeeld ook zegels uitwisselen. Kom je bijvoorbeeld een paar digitale spaarzegels te kort, stuur het door naar je familie, vrienden en collega’s en zij kunnen vanuit hun app de ontbrekende spaarzegels naar je toe laten komen zodat je alsnog een volle spaarkaart hebt.

Laat bij je favoriete spaaractie een reactie achter onder het artikel. Heb je bijvoorbeeld nog spaarzegels nodig om je spaarkaart vol te krijgen? Dan kun je een verzoekje achterlaten.

AH foodstars kaarten app challenges app 2020 Kalvijn

AH Foodstars kaarten en app challenges actie bij Albert Heijn!

Albert Heijn heeft vanaf 7 september 2020 een nieuwe spaaractie om gezond eten met name voor kinderen te stimuleren. Met de AH Foodstars kaartspellen die je kunt sparen speel je vier verschillende AH Foodstars kaarten spellen en in de Foodstars app die je kunt downloaden daag je je vrienden of familie uit met leuke challenges!

[Update 13 september 2020: bekijk onderaan dit artikel het overzicht van de Albert Heijn Foodstars kaartenset 1]

Lees verder »AH Foodstars kaarten en app challenges actie bij Albert Heijn!