vomar walibi zegels sparen 2e kaartje gratis op walibi

Zin in een dagje naar het pretpark? Bij Vomar kun je deze zomer gratis besparen op een 2e toegangsticket voor Walibi. Spaar Vomar Walibi zegels en lees hier hoe deze spaaractie werkt!

Van zondag 12 juli 2020 tot en met 29 augustus 2020 Bij elke aankoop van een supermarkt ontvang je een Walibi spaarvoucher ter waarde van € 10. Bij geselecteerde aanbiedingen ontvang je bovendien extra Walibi-spaarzegels, zodat je nog sneller je tweede Walibi-ticket gratis krijgt! Je spaarkaart is vol en bevat 10 Walibi-spaarzegels. Vervolgens kunt u de spaarkaart inleveren bij het servicepunt van de plaatselijke supermarkt Vomar.

Van zondag 12 juli 2020 tot en met zaterdag 29 augustus 2020 ontvang je een gratis Walibi-postzegel en extra Walibi-postzegels, evenals geselecteerde kortingen voor elke 10 euro die je besteedt aan winkelen. Vul je spaarkaart in met tien Walibi-postzegels. Wissel al je spaarkaarten uiterlijk zaterdag 12 september 2020 in bij de Vomar Servicedesk om een ​​unieke kortingscode te krijgen.

Vomar Walibi spaaractie, spaar bij vomar walibi zegels voor korting op walibi.
Met 10 Vomar Walibi zegels is je spaarkaart vol

Hoe krijg ik tweede gratis Walibi-tickets?

Met een unieke kortingscode kun je tot 21 oktober 2020 een tweede ticket gratis krijgen. De speciale actiepagina op de Vomar-website bevat een link waarmee je kortingscodes kunt verzilveren en Walibi-tickets kunt kopen.

Overzicht van de Vomar walibi spaaractie voor de tweede gratis toegang van Walibi

Bespaar van 12 juli 2020 tot 12 september 2020 Walibi Spaarzegels Bij elke aankoop van € 10 ontvang je de Walibi-spaarzegel. Uw spaarkaart is vol en bevat 10 spaarzegels Lever je volle spaarkaart in bij het Vomar servicepunt voor een ticket met een unieke kortingscode Ga naar de actiepagina op Vomar en verzilver daar je kortingscode. Koop twee toegangskaarten voor Walibi voor de prijs van één (dus in totaal 37,50 voor 2 tickets) Selecteer de datum van het bezoek bij het bestellen U kunt bezoeken tot 21 oktober 2020 Speciale dagen zoals Halloween Fright Nights zijn uitgesloten van deze actie.

Ook bij Jumbo en Lidl spaar je voor een dagje uit.

Disclaimer: Lees altijd de actuele actievoorwaarden van de 2e Walibi kaartspaaractie op de actiepagina op de website van Vomar Supermarkten. Voorwaarden kunnen veranderen. Verder kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in bovenstaande tekst.

Op zoek naar korting en aanbiedingen? Bekijk ook eens de website van Kortingdetective.nl