Lidl dagje uit spaaractie 2020

Lidl dagje uit 2020 sparen voor een dagje uit! Spaar tijdens de Lidl dagje uit spaaractie voor een korting op een dag naar keuze.

De uitjes zijn diverse actieve uitjes die je met een volle spaarkaart met 10 euro korting kunt boeken op de Lidl actiewebsite.

Bij elke 10 euro krijg je één spaarzegel voor je dagje uit. De spaarkaart is vol met 8 spaarzegels. Op de actiewebsite (de website voor het boeken van dagjes uit kan via www.active-uitjes.nl/lidl of klik op de link in de actie om de spaaractie te bekijken) kun je de uitjes boeken met korting tot en met inclusief 30 december 2020.

Sparen voor de Lidl dagje uit 2020 spaaractie kan tot en met 23 augustus 2020, zorg dus dat je spaarkaart op tijd vol is! Spaarkaarten kun je nog tot 6 september 2020 inleveren. Check altijd de actuele actievoorwaarden op lidl.nl.

Overzicht van de Lidl 2020-spaaractie voor één Lidl dagje uit

  • spaar 1 spaarzegel voor elke 10 euro Uw spaarkaart is vol en bevat 8 spaarzegels
  • U kunt tot en met 23 augustus 2020 sparen
  • De spaarpas kan tot en met 6 september 2020 worden ingeleverd bij de kassa of servicepunt Boek je actieve dag op de actiepagina (klik op de knop om de actie te zien) Actieve tours zijn te boeken tot 30 december 2020
  • Lees altijd de actuele voorwaarden op de actiepagina voor sparen, deze kunnen wijzigen. Bovendien bevat dit artikel mogelijke fouten.

Wat moet je nog meer weten over deze spaaractie?

Disclaimer; bekijk altijd de voorwaarden van iedere spaaractie. De voorwaarden kunnen namelijk wijzigen. Zo kan ook een actie vroegtijdig gestopt worden. Check daarom altijd de voorwaarden van de Lidl dagje uit actie op de website van Lidl. Wij zijn daarnaast niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in bovenstaande tekst.

Spaar jij mee voor een Lidl dagje uit 2020? Of wil je liever sparen voor andere acties. Wij hebben er een paar die nu mogelijk interessant voor je zullen zijn; Jumbo dagje uit actie, AH dagje uit actie, Vomar Walibi spaaractie.

Meer dan alleen spaaracties? Bekijk dan ook eens de website voor kortingsacties en kortingscodes via; Kortingdetective.nl