Albert Heijn koopzegels AH koopzegels

Ik hoor wel eens mensen aan de kassa van Albert Heijn zeggen: kan ik AH zegels toevoegen om koopzegels te kopen? Maar ik wist niet wat het is. Nu kun je gekochte koopzegels opslaan via de app, en ik heb gemerkt dat je 6% rente kunt besparen op deze gekochte koopzegels.

Voorheen moest je koopzegels plakken, nu kan het in de AH-app. De inbegrepen rente van 6% trok me aan, dus ik begon het te proberen. In de AH-epp was heb ik eerst de AH koopzegels geactiveer. Je moet er ook voor zorgen dat de AH Bonuskaart ook is gekoppeld, zodat je je telefoon of bonuskaart kunt gebruiken om te sparen.

Voor elke 10 euro die u uitgeeft, kunt u een AH van 0,10 euro sparen om koopzegels te kopen. Maar u kunt er ook voor kiezen om postzegels te kopen wanneer u online winkelt. Toen ik voor het eerst naar Albert Heijn kwam om af te rekenen, dacht ik dat de bon niet klopte. Ik heb een winkelwagentje vol met boodschappen, dus er komen veel Albert Heijn koopzegels bij op de prijs die ik moest betalen. Maar ik ben tijdelijk vergeten de opslagfunctie te activeren. Gelukkig ging er geen geld verloren want ik begon stiekem met 6% te sparen.

Rijk worden van Albert Heijn koopzegels?

U heeft 490 winkelzegels nodig om een ​​volle spaarkaart te krijgen. Het is dus het equivalent van 49 euro. Reken je er 6% rente bij, dan komt er 3 euro bij en is je spaarkaart 52 euro waard. Het duurt dus even voordat je spaarkaart vol is, maar het goede is dat hij onopgemerkt blijft en weinig toevoegt aan het totaalbedraf je aankopen. Bovendien kunt u uw spaarkaart eenvoudig inwisselen voor geld in plaats van punten of producten. Je gaat naar de servicedesk, wisselt je spaarpas en hoppa, je hebt 52 euro contant in ruil voor de digitale Albert Heijn koopzegels! En met deze 6% rente gaat het veel sneller dan op de spaarrekening. U kunt de spaarkaart ook compenseren met boodschappen in de winkel of op internet. Je hebt het grootste deel van het bedrag zelf betaald, maar je voelt je toch als een cadeautje als je een kar vol aankopen hebt staan ​​zonder geld uit te geven, dat is een geweldig gevoel!

Andere acties die misschien interessant zijn voor jou: Vomar Walibi zegels of Jumbo dagje uit. Of kijk eens op onze website over kortingen op Kortingdetective.nl