AH efteling actie 2021 spaaractie Albert Heijn spaar je zegels in de AH app

Van 17 mei 2021 kun je weer sparen voor korting op toegangskaartjes voor de Efteling tijdens de AH Efteling actie 2021. Sparen kan tot en met 30 mei 2021 en inleveren van de digitale spaarzegels kan tot en met 4 juli 2021.

Sparen kan ook dit keer weer alleen digitaal met de AH app. Scan je je bonuskaart bij het afrekenen dan krijg je automatisch de Efteling zegels toegevoegd aan je digitale spaarkaart. Je kunt sparen voor een korting van 12,50 per toegangskaartje!

De Efteling is sinds kort weer open !

De pretparken zijn weer open! Dus je kunt ook weer naar de Efteling! Ook de Efteling heeft maatregelen om bezoekers te spreiden en de basis maatregelen te kunnen toepassen. Op de website van de Efteling staat precies uitgelegd welke maatregelen zijn genomen. Je kunt ook tijdens de AH Efteling actie 2021 laagseizoen tickets kopen.

De binnenattracties zijn voorlopig dicht. Ook zijn er maatregelen genomen om de afstand te kunnen bewaren in de wachtrij met een wachtzone per huishouden. Ook is er bijvoorbeeld de route in het Sprookjesbos eenrichting. Zo kun je toch nog veilig de sprookjes bekijken. Je kunt natuurlijk ook nog heel even wachten met het reserveren van je Efteling tickets tijdens de AH Efteling actie 2021, want misschien kan er over een tijdje weer versoepeld worden met de maatregelen.

Hoe spaar je AH Efteling zegels?

Via de AH app van Albert Heijn kun je heel gemakkelijk mee sparen. Als je de app hebt geinstalleerd registreer je daarna je AH Bonuskaart. Als je bij het afrekenen je AH Bonuskaart scant krijg je automatisch de AH Efteling zegels toegevoegd aan je digitale spaarkaart. Bij iedere 5 euro krijg je een AH Efteling zegel en meg 4 zegels is je digitale spaarkaart al vol. De korting is maximaal € 12,50 per toegangskaartje. De hoogte van de korting is afhankelijk van of je een flexibel of een laagseizoen ticket koopt.

De AH Efteling actie 2021 is gestart op 17 mei 2021 en loopt tot en met 30 mei 2021. Inleveren van je spaarkaart kan tot en met 4 juli 2021. Je kunt je kaartjes kopen via een actiepagina van Albert Heijn.

AH efteling actie 2021 spaaractie Albert Heijn spaar je zegels in de AH app
AH efteling actie 2021 spaaractie Albert Heijn spaar je Eftelingzegels automatisch in de AH app via je bonuskaart

Samenvatting Efteling actie 2021

  • Spaar voor korting op Efteling tickets tot maximaal € 12,50 per ticket
  • Spaar van 17 mei tot en met 30 mei 2021
  • Bij iedere 5 euro een AH Efteling zegel
  • Spaar via de AH app automatisch zegels via je AH bonuskaart
  • Inwisselen van volle digitale spaarkaarten tot en met 4 juli 2021.

Bekijk ook eens andere spaaracties!