Met de BPme app ook BP Freebees sparen

BP heeft een nieuwe manier om sneller weer op weg te zijn. Met de BPme app reken je namelijk je brandstof af zonder de winkel in te hoeven. Zo ben je snel weer op weg. En je spaart automatisch ook BP Freebees!

Hoe kun je brandstof afrekenen met de BPme app?

Met de BPme hoef je alleen de auto uit om te tanken. Je komt aan en je opent de app op je telefoon. Daarna selecteer je in de app het nummer van de pomp waar je wilt tanken, het maximale bedrag en hoe je wilt betalen. Na de bevestiging ga je tanken en reken je automatisch af via de app. Zo kun je dus snel weer de weg op. Dit is mogelijk bij een aantal BP tankstations. In de app kun je zien waar je gebruik kunt maken van deze snelle manier van tanken.

Spaar automatisch BP Freebees met de BPme app!

Koppel ook je BP Freebees spaarkaart en spaar automatisch Freebees na het afrekenen. Bij iedere liter brandstof krijg je één FreeBee. Dus hoe meer je tankt hoe sneller het sparen gaat.

Als je gewoon afrekent in de BP shop en daar iets koopt dan krijg je ook bij besteding van iedere euro in de BP shop ook één Freebee.

Met Freebee sprintsparen spaar je tot 100% extra Freebees. Na 3 tankbeurten krijg je al 50% extra. Dus hoe vaker je tankt, hoe sneller het gaat. Tot slot krijg je via e-mail ook nog eens persoonlijke aanbiedingen om sneller te sparen.

Geen BPme app en kom je regelmatig in de shop? Tip: BP Wild Bean cafe koffiestempels sparen voor gratis koffie.

BP freebees spaarkaart logo BPme app klantenkaart
Spaar BP Frebees met een fysieke spaarkaart of met BPme app.

BP Freebees inwisselen voor korting of leuke cadeaus of het goede doel!

Met de Freebees spaar je voor korting bij diverse winkels zoals Douglas, BigBazar, FonQ, Sport2000, BCC of in de Freebees shop. Met de BPme app spaar je ze extra snel.

In de Freebees shop kun je diverse aanbiedingen kiezen zoals tijdschriften, dagjes uit, cadeaukaarten en meer. Het is altijd mogelijk om een bedrag bij te betalen als je net een paar Freebees tekort komt. Er staat dan vanzelf aangegeven hoeveel je moet bijbetalen.

BP freebees sparen via de BPme app en inwisselen bij dverse winkels zoals Douglas BCC BigBazar Sport2000 of Freebeesshop.nl

Zo kies je je favoriete product of uitje in de shop (bron: Freebeesshop.nl)

Genoeg gespaard met je BPme app of je Freebees spaarkaart? Kies je favoriete product of uitje in de shop:

  1. Bekijk het aanbod, maak uw keuze en plaats uw bestelling in het winkelmandje.
  2. Reken af met FreeBees. U kunt er ook voor kiezen om bij te betalen via iDeal. Handig als u niet genoeg FreeBees hebt gespaard!
  3. Vul uw gegevens in en bevestig de betaling.
  4. Heeft u een E-voucher besteld? Dan ontvangt u deze binnen enkele minuten in uw mailbox. Op de E-voucher staat precies hoe u deze verzilvert.
  5. Heeft u een fysiek product besteld? Dan ontvangt u een bevestiging van uw bestelling via e-mail. Binnen 5 werkdagen wordt uw bestelling op het opgegeven adres bezorgd.

Doneer je Freebees aan het goede doel!

Je kunt je Freebees ook doneren aan goede doelen zoals KWF Kankerbestrijding, CliniClowns of het Rode Kruis.

Spaar jij ook BP Freebees en betaal jij met de BPme app? Deel hieronder je ervaringen. En like ons op Facebook!

Misschien ook interessant: Total kussenactie, Vomar Klant is Koning spaarkaart, Deen sponsoractie 2020 en Plus Buiten in Nederland.