PLUS Buiten in Nederland app met Buitenkaartjes en tv-boswachter Arjan Postma

Op 6 september 2020 start de PLUS Buiten in Nederland spaaractie bij PLUS Supermarkten. Je spaart voor 150 PLUS Buitenkaartjes, een veldgids en 150 stickers met leuke weetjes over de natuur en doe-opdrachten. Allemaal begeleid door Arjan Postma, de boswachter van onder andere het RTL4 tv-programma ‘Het zijn net mensen!’, via de PLUS Buiten in Nederland app!

De PLUS Buitenkaartjes zijn bedoelt om kinderen te stimuleren om meer naar buiten te gaan en tegelijkertijd iets te leren over de natuur. Boswachter Arjan Postma neemt kinderen op avontuur met de totaal 150 PLUS Buitenkaartjes die je kunt verzamelen. Op de kaarten staan dieren die kinderen ook gewoon in hun eigen buurt tegen kunnen komen. Bijvoorbeeld een mus, egel of een fuut.

Ook zijn er 150 stickervellen met doe-opdrachten en informatie over de natuur en een veldgids. En PLUS supermarkten heeft daarnaast samen met stichting NatuurWijs een lesprogramma ontwikkelt voor basisscholen.

Een overzicht van de gespaarde Buitenkaartjes in de app. Lees verder voor meer informatie over deze app.

Bij iedere 10 euro aan boodschappen ontvang je 2 Buitenkaartjes en 2 Stickervellen. Je ontvangt extra buitenkaartjes bij speciale aanbiedingen. Check hiervoor de folder of de website van Plus. De Buitenkaartjes kun je bijhouden door ze te scannen in de app.

De veldgids krijg je alleen gratis op vrijdag 11 én zaterdag 12 september bij besteding vanaf 25 euro aan boodschappen*. OP=OP!

PLUS Buiten in Nederland app downloaden.

En natuurlijk moet je met een spaaractie wel met je tijd mee gaan. Kinderen zitten tegenwoordig natuurlijk het liefst op hun telefoon. En daarom is er nu ook de PLUS Buiten in Nederland app. Deze is nu te downloaden in de App store of Google playstore.

Wat kun je met de Buiten in Nederland app?

Via de app kun je je Buitenkaartjes scannen. Zo kun je bijhouden welke kaarten je al hebt gespaard en welke je nog moet verzamelen. Ook zijn er leuke filmpjes van boswachter Arjan Postma die leuke verhalen verteld over de natuur. Zo kun je hem zelfs in 3D bekijken!

Tv-boswachter Arjan Postma in 3D via de Buiten in Nederland app op de eettafel!

Met al deze leuke kaartjes en vooral de bijbehorende app gaan kinderen dus even lekker de deur uit om op zoek te gaan naar de dieren op de PLUS Buitenkaartjes of om leuke doe-opdrachten uit te voeren.

Een overzicht van deze PLUS buitenkaartjes spaaractie

  • Deze spaaractie om kinderen te stimuleren om naar buiten te gaan en tegelijkertijd iets te leren over de natuur
  • De PLUS Buiten in Nederland spaaractie loopt van zondag 6 september 2020 tot en met zondag 17 oktober 2020.
  • Spaar bij iedere 10 euro voor een pakje met 2 Buitenkaartjes en 2 stickers.
  • Download de app in de Google playstore of App store.
  • Scan de kaartjes in de app en bekijk filmpjes en informatie over de natuur onder begeleiding van tv-boswachter Arjan Postma.
  • Met de stickers kun je buiten leuke doe-opdrachten doen.
  • De veldgids krijg je alleen gratis op vrijdag 11 én zaterdag 12 september bij besteding vanaf 25 euro aan boodschappen*. OP=OP!
  • Totaal kun je 150 Buitenkaartjes en 150 stickers sparen.
  • Bekijk altijd de actuele voorwaarden, deze kunnen namelijk wijzigen of uitgebreider zijn dan hierboven is omschreven.

Ga jij meedoen met deze spaaractie? Laat een reactie achter en deel je ervaring. Of like ons op facebook en laat daar een reactie achter!

En er zijn misschien nog een paar acties interessant voor kinderen: Vomar minichefs keukenminis spaaractie of Shell Salt water supercars sparen.