Mc Donalds happy meal speeltjes Pikmi Pops september 2020

Tot en met 29 september 2020 spaar je bij een Mc Donalds happy meal speeltjes van Pikmi Pops, BeyBlade Burst of een leesboekje!

De Mc Donalds happy meal speeltjes van Pikmi Pops en Beyblade Burst! Of je kiest voor een leesboekje van Cressida Cowell. Er zijn zes verschillende Pikmi Pops en zes verschillende Beyblade Burst speeltjes te vinden in je happy meal!

Wat zijn de Happy meal Pikmi Pops?

Nu vraag je je natuurlijk af wat de Mc Donalds happy meals speeltjes precies zijn deze maand.

Er zijn zes Pikmi Pops poppetjes die elk hun eigen geur en kleur hebben. Zo heb je bijvoorbeeld Leroy the monkey (Leroy de aap) en Neno the Owl (Neno de uil). Iedere Pikmi pops heeft ook nog eens een eigen geur zoals banaan. En er zijn ook bij iedere Pikmi Pops leuke accesoires zoals stickers en een sleutelhanger.

De zes verschillende Happy Meal Pikmi Pops met accessoires

Spaar dus alle 6 verschillende Pikmi Pops met de accessoires en maak je verzameling compleet. Je kunt natuurlijk altijd ruilen op het schoolplein!

Wat zijn de Beyblade Burst speeltjes?

Beyblade burst speeltjes zijn een soort spinners waarmee je met elkaar kunt strijden. Beyblade burst is een Japanse animatie serie. Hieronder staat een uitleg waar de animatieserie/tekenfilm over gaat. Deze tekenfilm is onder andere te zien op Netflix.

Twee jaar na de Internationale Blader’s Cup concentreert het verhaal zich op Aiger Akabane, een “wild kind” dat opgroeide in de natuur. Nadat hij tegen Valt Aoi had gevochten, raakte hij geïnspireerd om de nummer 1 Blader ter wereld te worden, samen met zijn Beyblade, Z Achilles 11 Xtend (later Turbo Achilles 00 Dimension). Hij streeft ernaar om sterke tegenstanders te bevechten in een poging om zelf sterker te worden. Om Valt Aoi te verslaan en wereldkampioen te worden, begint Aiger aan zijn reis.

Beyblade Burst is onder andere te zien op Netflix (bron: Netflix)

Spaar alle Mc Donalds Happy Meal Beyblade speeltjes en ga de battle met elkaar aan!

En welke leesboeken zijn er?

Naast bovenstaande speeltjes kun je ook leesboeken sparen. Er zijn 12 leesboekjes van Cressida Cowell. Een Engelse kinderboekenschrijfster die bekend is geworden van How to tame a dragon? Ook wel in het Nederlands: Hoe tem ik een draak? Een leuk en leerzaam alternatief dus voor de speeltjes.

En er zijn nog veel meer leuke spaaracties voor kinderen. Spaar bijvoorbeeld keukenmini’s bij Vomar of bij Coop Voorleesvriendjes voorleesboeken. En like ons natuurlijk ook op facebook om op de hoogte te blijven. Of laat hieronder een reactie achter!