Dekamarkt handdoeken Deka handdoeken spaaractie Deka handdoeken sparen

Vanaf 16 augustus 2020 bespaar je in de Dekamarkt supermarkten met korting op heerlijk zachte hotelkwaliteit handdoeken tijdens de Dekamarkt handdoekspaaractie.

Bespaar tot 60% op uw Home Favourites handdoeken . Dit is een digitale spaaractie, dus het eerste wat je moet doen is de Dekamarkt Smaakmakers app downloaden vanuit de App Store of Google Play Store. Als je gaat sparen, ontvang je direct de eerste vier handdoekspaarzegels gratis. Maar ook kun je nog met een papieren spaarkaart handdoek zegels sparen. Download de spaarkaart op de Deka website of ga naar de servicebalie en vraag om een lege spaarkaart.

Hoe werkt de Dekamarkt handdoeken spaaractie?

Voor elke 5 euro krijg je één digitale handdoekstempel en geselecteerde promotionele producten die wekelijks online of in de folder staan. Uw spaarkaart zit vol met 20 Dekamart handdoekzegels. Je spaarpas verzilveren doe je door de QR-code in de supermarkt te scannen. Dan kies je een van de handdoeken en betaal je het juiste bedrag.

Overzicht van Dekamarkt handdoekactie in 2020

Download de Dekamarkt Smaakmakers app en spaar voor elke 5 euro een digitale handdoekspaarzegel. Of bespaar extra tijd bij de aanschaf van specifieke actieproducten in de folder. Uw spaarkaart zit vol met 20 handdoekzegels. Wissel je spaarkaart in door de QR-code in de app te scannen. Kies een handdoek en betaal extra. De spaaractie is geldig tot op 17 oktober 2020. Digitaal volgeplakte spaarkaarten kun je inleveren tot 24 oktober 2020 worden geretourneerd bij de servicebalie.

Deka handdoekzegels actievoorwaarden

Lees zeker de huidige actievoorwaarden op de website van Dekamarkt. Tegelijkertijd kunnen de omstandigheden veranderen. Op de website van Deka leest u ook hoe u de app downloadt en hoe u uw spaarkaart inwisselt.

Misschien zijn deze spaaracties ook interessant voor jou: Vomar Walibi spaaractie, Jumbo Dagje uit actie en Albert Heijn koopzegels sparen. En wil je ook een overzicht van kortingsacties. Bezoek dan ook eens Kortingdetective.nl voor een overzicht van de laatste aanbiedingen.