jumbo dagje uit sparen voor korting op diverse dagjes uit

Tijdens de Jumbo dagje uit actie 2020 spaar je dit hele jaar door voor een Jumbo dagje uit met tot wel 70% korting op een dagje uit. Wij hebben voor je uitgezocht hoe deze Jumbo uitjes spaaractie werkt!

Spaar een voor Dagje Uit met Jumbo Extra app of spaarkaart!

Om mee te kunnen doen met de Jumbo Dagje uit actie 2020 heb je eerst de Jumbo Extra app nodig. Deze app kun je downloaden in de Google Playstore (voor telefoons met Android, zoals Samsung smartphones) of in de Appstore (voor iphones). Met de app kun je automatisch sparen voor Jumbo dagje uit punten. Je installeert de app, maak een account aan en activeer de app.

In de Jumbo Extra app kun je bekijken bij welke actieproducten je Jumbo Dagje uit punten spaart. Dit wisselt per product. Maar er zijn ook speciale acties waarmee je extra punten kunt sparen. Als je bijvoorbeeld je barcode 3 keer per maand scant krijg je al 100 punten cadeau!

In de Jumbo Extra app staat de barcode die je kunt scannen bij kassa van Jumbo. Maar wat nou als je geen smartphone hebt? Je kunt ook een fysieke spaarkaart aanvragen. Ga hiervoor naar de servicebalie en vraag de Jumbo spaarkaart aan. Je moet de kaart nog wel online activeren, maar een smartphone is dan niet nodig. Zo kun je dus ook sparen met de Jumbo Dagje Uit actie 2020!

Voorbeeld van producten met Jumbo extra punten waarmee je onder andere kunt sparen voor de Jumbo spaaractie dagje uit 2020 in de Jumbo Extra app.

Jumbo punten inwisselen voor een dagje uit

Zodra je genoeg punten hebt gespaard kun je deze inwisselen in de Jumbo Extra app voor korting tot wel 70% op verschillende dagjes uit.

Iedere 50 punten is 2,50 euro korting waard en kan gestapeld worden tot maximaal 30 euro korting per entreekaartje. De hoogte van de korting kan per Dagje Uit en per dag verschillen en is op basis van beschikbaarheid.

Voorbeelden van dagjes uit tijdens de Jumbo dagje uit spaaractie 2020. Dit aanbod kan dus wisselen en is op basis van beschikbaarheid, het kan dus voorkomen dat een uitje niet meer beschikbaar is of dat de korting lager of hoger wordt. Hieronder staan een aantal Jumbo uitjes 2020:

 • Pretparken: Plopsaland, Walibi Holland, kinderpretpark Julianatoren, Slagharen, Madurodam, Phantasialand.
 • Dierentuinen: Apenheul, Dierenpark Amersfoort, Burgers Zoo, Ouwehands Dierenpark, GaiaZoo, Avifauna.
 • Musea: Madame Tussauds, Spoorwegmuseum, Corpus, AvioDrome, Scheepvaartmuseum.
 • Speelparadijs
 • High Tea
 • Waterparken
 • Actieve uitjes
Voorbeeld van toegangskaartjes met korting voor Beekse Bergen op dagjeuitactie.nl met de Jumbo uitjes 2020

Jumbo uitjes 2020 toegangskaartjes kopen

U heeft de applicatie geïnstalleerd of de spaarkaart geactiveerd en u weet waarop u kunt besparen. Maar nu wil je toch weten hoe je korting kunt krijgen op Jumbo Day! Met deze spaaractie koopt u bepaalde actieproducten. Als je 50 punten hebt gespaard en ingewisseld, ontvang je € 2,50 korting op de geselecteerde dagtocht. De totale korting op het ticket kan oplopen tot 30 euro! In de Jumbo extra’s app kun je je punten inwisselen voor toegangskaarten. U moet ze hebben geïnstalleerd om loyaliteitspunten in te wisselen en tickets te kopen. Ga naar de speciale pagina ( dagjeuitactie.nl ) waar je alle dagen vindt, kies je favoriete dag en koop tickets met flinke korting. Vanaf 26 februari 2020 kun je het hele jaar door sparen. Punten zijn 2 jaar geldig.

Met de Jumbo extra’s spaar je onder andere voor korting op een Jumbo dagje uit 2020

Overzicht Jumbo dagje uit actie 2020

 • Spaar van februari 2020 tot en met 31 december 2020
 • Download de Jumbo Extra app of vraag de kaart aan om te sparen
 • Jumbo punten bij verschillende actieproducten die je kunt vinden op de website en Jumbo extra app
 • Als je genoeg punten hebt gespaard kun je je punten inwisselen voor toegangskaartjes op de Jumbo uitje
 • Wissel je Jumbo extra’s punten in via dagjeuitactie.nl en krijg tot 70% korting op de Jumbo dagjes uit
 • Het aanbod en de korting kan wisselen en is afhankelijk van de beschikbaarheid.

En hoe werkt het Jumbo extra’s spaarprogramma?

U kunt er ook voor kiezen om de gespaarde punten een niet te gebruiken voor een Jumbo spaaractie dagje uit 2020. U kunt namelijk de gespaarde punten ook gebruiken om gratis te winkelen. Ga naar Google Play of Appstore en download de app. Zo spaart u niet alleen uw punten, maar kunt u ook online winkelen of gewoon de aangeboden boodschappen bekijken.

Controleer altijd de actuele voorwaarden op de website van Jumbo Supermarkten. Voorwaarden kunnen veranderen, maar de prijs van tickets kan ook variëren. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in de bovenstaande instructies.

Spaar mee en laat een reactie achter!

Doe jij mee en spaar je voor de Jumbo uitjes actie 2020? Deel je ervaringen met andere bezoekers en geef je mening over deze actie. Of like ons op facebook om op de hoogte te blijven van de beste en nieuwste spaaracties in supermarkten tankstations en meer informatie over de spaaracties!

Deze actuele spaaracties zijn wellicht ook interessant. Het zijn in ieder geval ook spaaracties voor korting op uitjes of acties die ook aangeboden worden door Jumbo. Bekijk het overzicht van deze acties en de uitleg door op de link te klikken. Onderaan staat een link naar onze facebook pagina. Klik hierop om ook via Facebook op de hoogte te blijven van de nieuwste spaaracties!