Vomar klant is koning kaart

Heb je wel eens bij Vomar iets zien staan over de Vomar klant is koning kaart? Ik vroeg me af wat dif nou was en het blijkt een klantenkaart te zijn waarmee je geld kunt verdienen. Op dit moment krijg je zelfs 6% rente met deze Vomar klantenkaart!

Hoe kan ik geld verdienen met de Vomar klant is koning kaart ?

Bij iedere 10 cent aan boodschappen kun je één Vomar Klant is Koning punt bijkopen die 1 cent per stuk kost. Heb je bijvoorbeeld voor 100 euro boodschappen gedaan, dan mag je daar 1000 punten bij kopen. Er komen dan dus 1000 x 1 cent = 10 euro aan punten bij.

Je betaalt dus bij de kassa 110 euro waarvan 100 euro voor je boodschappen en 10 euro spaar je op je Vomar Klant is Koning kaart.

En nu denk je: huh ik ben dus 10 euro meer kwijt?! Maar nee in feite heb je dat bedrag gespaard. Vergelijk het met 10 euro storten op je spaarrekening. Vomar geeft je vervolgens rente over je gespaarde bedrag. Op dit moment is de rente 6%. Dus krijg je voor die 10 euro een rente van € 0,60. Verzilver je dit geld dan krijg je van Vomar dus € 10,60 terug. Dat is dus ongemerkt sparen tijdens het boodschappen doen.

Hoe werkt het aanvragen aanmelden van de kaart?

De kaart kun je ophalen bij een servicebalie van een Vomar vestiging bij jou in de buurt. Vervolgens registreer je de kaart online op de website van Vomar.

Vomar klant is koning kaart aanvragen en registreren

Hoe kan ik mijn gespaarde punten verzilveren?

Je kunt de Vomar kooppunten verzilveren bij de servicebalie van Vomar. Als je net punten hebt gekocht dan staat op de kassabon je saldo. Ook kun je deze online vinden in je account.

Je hebt een pincode nodig die je krijgt na aanmelding omde punten uit te laten keren in geld.Bij de servicebalie kun je tot 150 euro contant per dag laten uitkeren. Als het bedrag hoger is dan kun je tot een bedrag van 350 euro retourpinnen. Dat betekent dat het geld op je rekening wordt gestort door je pinpas in te voeren in de pinautomaat. Vomar kan dan het bedrag op die manier op je bankrekening storten. Het kan dan wel even duren voordat het op je bankrekening staat.

Vomar klant is koning kaart
vomar klant is koning kaart sparen met rente

Je vereniging ondersteunen met de Vomar Klant is Koning kaart

En wist je dat je ook je vereniging kunt ondersteunen met deze Vomar klantenkaart? Zo hoef je dus niet alleen voor jezelf te sparen maar kun je ook sparen voor je vereniging. Is het clubgebouw aan een likje verf toe? Vraag dan of alle leden ook willen sparen voor de vereniging! Dan spaart iedereen samen een bedrag bij elkaar om de vereniging te helpen.

Met of zonder kooppunten sparen voor je vereniging

De mogelijkheid om te sparen voor je club of vereniging staat los van de koop punten. Je kunt er dus voor kiezen om alleen je club te ondersteunen zonder dat het je geld kost. Vomar keert over het totaal besteedde bedrag aan boodschappen elk kwartaal 0,5% uit aan de vereniging.

Hoe kan ik een club of vereniging kiezen?

In je account kun je je aanmelden voor Vomar verenigingsparen. Je kiest dan ook welke vereniging je gaat ondersteunen. Kies je favoriete vereniging en help ze met sparen. Als je dit met alle leden doet dan spaar je toch een leuk bedrag voor je vereniging!

Voorwaarden Vomar Klant is Koning kaart

Lees altijd de actuele voorwaarden over deze Vomar klantenkaart op de website van Vomar supermarkten. De voorwaarden en dus ook de rente kunnen namelijk tussentijds wijzigen.

Wij houden ons niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in bovenstaande tekst. Check altijd de actuele voorwaarden op de website van Vomar.

En misschien ben je geïnteresseerd in deze spaaracties op onze website, spaar voor: Korting dagje uit, korting op producten en spaaracties in supermarkten. Of neem voor kortingscodes ook eens de kijkje op Kortingdetective.nl.