Hema klantenpas sparen met deze klantenpas van hema

Met de Hema klantenpas spaar je punten die je kunt inwisselen voor kortingsvouchers waarmee je korting krijgt of een gratis product.

Op de website van Hema en in de Hema-app kun je de nieuwste vouchers vinden en speciale aanbiedingen voor klanten met een Hema klantenpas. Bij iedere aankoop spaar je automatisch Hema punten. 1 euro = 1 Hema punt. Deze punten kun je weer inwisselen voor korting of gratis producten.

Sparen met een fysieke plastic Hema klantenpas

Je kunt nog ouderwets met een plastic HEMA klantenpas sparen, maar vooral met de HEMA app. Een HEMA klantenpas kun je kopen voor slechts € 0,50. Als u al een plastic kaart heeft, registreer dan uw kaartnummer en maak meteen gebruik van de aanbiedingen.

De plastic klantenpas scan je bij het afrekenen, eventueel samen met je voucher. Na het scannen van de HEMA klantenpas, wordt de door jou gekozen voucher weergegeven bij het afrekenen.

Hema klantenpas voordelen punten sparen
Spaar met de HEMA klantenpas voor leuke kortingsbonnen voor korting of gratis producten!

Digitaal sparen met de HEMA klantenpass in de HEMA-app

Download de gratis HEMA-app en meld je aan voor “Meer HEMA”. Vervolgens vind je je digitale pas in de app. Als je in de app bent dan kun je hier ook je pas registeren.

U kunt uw punten inwisselen voor vouchers. Je vindt het online of in de app. Dus kun je kortingen, maar ook gratis producten krijgen. Het aanbod verandert regelmatig, activeer de coupon van uw keuze. U hoeft de voucher niet uit te printen.

Online: de door u geselecteerde kortingsbon zal uiteindelijk in het winkelwagentje verschijnen. Daar kunt u ze controleren en inwisselen. Zo profiteer je van korting op je aankoop op bepaalde producten.

Voordelen & geldigheid Hema klantenpas

En wat de voordelen zijn van de klantenpas? Hieronder een kort overzicht van voordelen:

  • spaar punten voor extra korting
  • ontvang speciale aanbiedingen
  • gratis tompouce voor je verjaardag
  • na aanmelding je eerste 25 punten cadeau

Hoe lang zijn gespaarde HEMA punten geldig?

HEMA punten zijn niet oneindig geldig. De punten die je bijvoorbeeld 2020 spaart, zijn geldig tot en met 31 januari 2021. Punten die in januari zijn gespaard, kunnen worden overgezet naar een nieuw saldo. Zo spaar je het hele jaar door mooie kortingsbonnen. Je krijgt op tijd een melding van HEMA als er punten bijna komen te vervallen. Aan het einde van dit jaar zijn er vaak extra kortingsbonnen waarmee u uw gespaarde punten kunt verzilveren.

Lees altijd de actuele voorwaarden van deze actie op de website van HEMA. Hier kun je je pas registreren en in de Appstore of Google playstore download je de HEMA-app!

Ook interessant? Bekijk ook eens deze spaaracties: Vomar klantenkaart of volg ons op facebook.