hoogvliet servies sparen tijdens de actie

Bij Hoogvliet spaar je vanaf 26 augustus 2020 voor servies van Dutch Rose inclusief servies met Nijntje! Weten hoe jij mee doet aan de Hoogvliet servies actie?

Bij iedere 10 euro aan boodschappen ontvang je één Hoogvliet servieszegel. Je spaart voor maximaal 61% korting op Dutch Rose servies. Van glazen, borden en bekers, er is een heel compleet servies. En een aantal items zijn speciaal voor kinderen nu ook beschilderd met Nijntje. Super leuk voor de kids dus.

Hoogvliet servies actie – spaar voor DutchRose amsterdam servies met onder andere servies van Nijntje voor de kleintjes

Hoe kan ik Hoogvliet servies van DutchRose Amsterdam sparen?

Elk onderdeel van de serviesset kun je verkrijgen tegen inlevering van een volle Hoogvliet servies actie spaarkaart en een kleine bijbetaling. Het bedrag dat je moet betalen verschilt per onderdeel en de prijzen zijn te vinden op de website van Hoogvliet.

Spaar Dutch Rose Amsterdam servies waaronder Nijntje 3-delig servies en Nijntje glazen. Daarnaast zijn er koppen, mokken, bekers, borden en nog veel meer.

Tot wanneer loopt deze Hoogvliet spaaractie?

Meedoen aan de Hoogvliet servies actie kan tot 27 oktober 2020. Inleveren van de spaarkaart kan tot en met 3 november 2020. Een spaarkaart kun je onder andere downloaden op de website van Hoogvliet. En wil je extra snel sparen, bekijk dan ook op de website bij welke actieproducten je extra Hoogvliet servieszegels ontvangt. Dit is een OP = OP actie dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Disclaimer: lees altijd de actuele voorwaarden op de website van Hoogvliet via Hoogvliet.com. De actievoorwaarden kunnen namelijk wijzigen.

Andere acties die misschien interessant voor je zijn: Deka Handdoeken actie, AH dagje uit spaaractie, Lidl actieve uitjes spaaractie. Of kijk voor aanbiedingen en kortingsacties op kortingdetective.nl

Doe jij mee met deze serviesactie van Hoogvliet? Laat een reactie achter onderaan deze blog. Ik ben benieuwd hoe het jou bevalt!