Total kussen actie Van der Valk kussen 2020 spaaractie

Vanaf 7 september 2020 spaar je met je Total Club Card voor de comfortabele Van der Valk hoofdkussens tijdens de Total kussen actie Uitgerust op weg 2020.

Met je Total Club spaarkaart spaar je bij iedere tankbeurt punten. Laat je Total Club kaart dan ook altijd scannen bij het afrekenen in één van de vele Total tankstations. En nu kun je dus onder andere sparen voor deze kussens van hotelkwaliteit!

Total kussen actie Van der Valk kussen 2020 spaaractie 2
Spaar voor heerlijke Van der Valk kussens tijdens de Total kussen actie 2020

Bij deze spaaractie krijg je bij besteding van iedere 10 euro (uitgezonderd tabak, kansspelen en medicijnen) één Total spaarzegel. Bij vijf spaarzegels is je kaart al vol.

Maar hoe kom je dan vervolgens aan de Van der Valk hoofdkussens? Tijdens de Total kussen actie heb je ook je Total Club spaarkaart nodig. Als je totaal 1300 Total Club punten hebt gespaard, dan is het hoofdkussen helemaal gratis. Heb je nog niet zoveel punten gespaard, maar wil je niet wachten tot je genoeg Total Club punten hebt? Dan kun je het hoofdkussen ook kopen tegen bijbetaling van € 12,99.

Wat is een Van der Valk hoofdkussen?

Deze hoofdkussens zijn van het merk Van der Valk dat bekend is van de gelijknamige bekende hotels in Nederland. Het is dus een hoofdkussen van hotelkwaliteit!

Het kussen (60 x 70 cm) is van hotelkwaliteit, heeft een katoenen tijk, is antiallergisch en natuurlijk wasbaar!

Voorwaarden van de Total kussen actie 2020

Dit zijn de belangrijkste voorwaarden van de Total kussen actie ‘Uitgerust op weg’ waarmee je kunt sparen voor Van der Valk hoofdkussens:

  • Je kunt sparen bij deelnemende Total tankstations van 1 september tot en met 31 december 2020. Check altijd of je lokale Total tankstation mee doet.
  • Bij besteding van iedere 10 euro krijg je één Total kussen actiesticker
  • Bij 5 actiestickers is je spaarkaart vol.
  • Kies voor bijbetaling; lever een volle spaarkaart en betaal € 12,99 bij
  • Of spaar met je Total Club Card klantenkaart en lever 1300 Total clubpunten in en een volle spaarkaart.
  • Je mag maximaal 4 spaarkaarten tegelijk inleveren.
  • Verder mag je zo vaak meedoen als je wil zolang de voorraad strekt.

Check altijd de actievoorwaarden op de website van Total tankstations. De voorwaarden kunnen namelijk wijzigen en zijn uitgebreider dan bovenstaande uitleg.

Op zoek naar andere spaaracties die je wellicht interesseren? Bekijl ook de Total Voetbalactie of bekijk hoe Total Club spaarkaart werkt. En lile ons natuurlijk op facebook!