Kruidvat Jouw extra voordeelkaart klantenkaart korting en gratis producten bij Kruidvat

Met de Kruidvat Voordeelkaart spaar je voor korting en gratis Kruidvat producten! Met deze voordeelkaart hoef je niet te wachten op een spaaracties, maar kun je altijd meedoen aan de lopende Kruidvat spaaracties.

Bij iedere euro die je spendeert in de Kruidvat spaar je Kruidvat spaarpunten. Vraag in de winkel naar de voordeelkaart en activeer de kaart snel op de website van Kruidvat zodat je meteen kunt beginnen met sparen van de spaarpunten. Hier lees je hoe de voordeelkaart werkt en wat je kunt sparen.

Wat zijn de voordelen van de Kruidvat Voordeelkaart?

  • Spaarpunten voor elke euro die u in Kruidvat uitgeeft.
  • Gebruik je voordeelkaart voor extra Kruidvat korting en gratis producten
  • Exclusieve aanbiedingen, zoals VIP-avondshopping en exclusieve voorverkoop.
  • Test gratis de nieuwste producten en geef je mening aan Kruidvat
  • Gebruik ook de Kruidvat-app voor meer voordeel.

Hoe moet je de Kruidvat voordeelkaart activeren?

Zo kun je de Kruidvat Voordeelkaart activeren:
• Haal Jouw extra voordeelkaart gratis op in de winkel. Je kaart wordt direct gescand en je begint al gelijk met punten sparen.
• Activeer je kaart in enkele simpele stappen via de Kruidvat app of op www.kruidvat.nl. Koppel eventueel later je kaart in de app.

Check altijd de voorwaarden op de website van Kruidvat. Deze kunnen namelijk tussentijds wijzigen. Ook kunnen er bij bepaalde acties ook speciale voorwaarden gelden.

Kruidvat Jouw extra voordeelkaart spaaractie gratis producten korting
Download de Kruidvat app voor meer voordeel en je digitale voordeelkaart

Wat moet je nog meer weten over de Voordeelkaart van Kruidvat?

Je kunt ook de Kruidvat app downloaden en de barcode die in de app staat laten scannen bij het afrekenen. Zo hoef je geen pasje mee te nemen in je portemonnee.

Op de website van Kruidvat kun je ook aanbiedingen vinden waarmee je extra Kruidvat korting met spaarpunten krijgt. Zo kun je nog sneller sparen. Ook is er een overzicht te vinden van de gratis producten waar je voor kunt sparen! Check ook altijd de Kruidvat folder voor nieuwe acties aanbiedingen voor kaarthouders.

Nog meer interessante spaaracties bekijken?

Bekijk ook de andere spaaracties op de website. Onderaan dit artikel kun je een kort overzicht vinden van de nieuwste spaaracties. Ook kun je gebruik maken van de zoekfunctie bovenaan de pagina of helemaal onderaan een categorie selecteren.

Bekijk bijvoorbeeld eens: AH koopzegels of de Total kussenactie 2020.