AH Hollandicons tattoos en stickers AH EK actie 2021 bij Albert Heijn

Bij Albert Heijn spaar je dit jaar tijdens de AH EK actie 2021 voor AH Hollandicons tattoos en stickers! Spaar vanaf 31 mei 2021 de Hollandicon tattoos en stickers. Doe mee met de zoals Albert Heijn dit noemt Alles voor Oranje spaaractie.

Geschatte leestijd: 2 minuten

Bij iedere 15 euro aan boodschappen ontvang je één pakje. In dit pakje zit één AH Hollandicons tattoo en één AH Hollandicons sticker. Er zijn 44 tattoos en 41 stickers.

Een deel van alle AH Hollandicons tattoos en stickers voor de EK actie Alles voor Oranje bij Albert Heijn

Tot en met 27 juni 2021 kun je de AH Hollandicons sparen en jezelf versieren met de tattoos. Er zijn Oranje plaatjes maar ook Hollandicons met spelersnamen. Denk bijvoorbeeld aan Cillessen, de Ligt, Aké en meer.

De AH Alles voor Oranje spelersbus

Om extra in de stemming te komen voor het EK voetbal 2021 rijd AH rond met de AH Alles voor Oranje spelersbus. En je gaat de spelersbus tijdens deze AH spaaractie 2021 vaak zien want dit zijn de bezorgbussen waarmee je boodschappen thuis worden bezorgd!

De AH alles voor Oranje spelersbus bezorgd je boodschappen en de AH Hollandicons tattoos en stickers bij je thuis tijdens de AH spaaractie 2021

Overzicht van de AH Hollandicons tattoos en stickers EK actie 2021

Hoe werkt de AH EK actie 2021 bij Albert Heijn. Een overzicht van de spaaractie:

  • Spaar vanaf 31 mei 2021 tot en met 27 juni 2021
  • Bij iedere 15 euro aan boodschappen ontvang je een pakje AH Hollandicons met daarin één tatto en één sticker
  • Er zijn totaal 44 Hollandicon tattoos en 41 Hollandicons stickers
  • Tijdens de actieperiode zijn er ook diverse andere AH Alles voor Oranje artikelen te koop.

Ben jij al klaar voor het EK voetbal 2021? Doe jij mee met deze AH spaaractie 2021? En heb jij je verzameling van alle Oranje artikelen al binnen? Vertel ons aan welke EK actie jij mee doet en laat een reactie achter. Of check andere artikelen op onze website: