PLUS Bricks EK voetbal 2021 actie app

Vanaf 23 mei 2021 spaar je bij Plus Supermarkten voor je eigen voetbalstadion inclusief spelers, de keepers en nog veel meer. Tijdens de Plus Bricks EK voetbal actie 2021 kun je zelf je EK voetbal wedstrijden naspelen in je eigen stadion. En je kunt nog veel meer met de bijbehorende Plus Bricks app!

Geschatte leestijd: 3 minuten

Tot en met 23 juni 2021 ontvang je bij iedere 15 euro aan boodschappen een Plus Bricks zakje met een onderdeel van het complete voetbal stadion.

Je kunt sparen voor keepers, spelers van Oranje maar ook de tegenstanders. En de bijbehorende attributen om je stadion compleet te maken zoals een voetbal, de goals, tribunee, lampen en nog veel meer! Zo spaar je dus tijdens de Plus Bricks EK voetbal actie 2021 de complete set. En met de bijbehorende app kun je ook nog eens slow motion filmpjes maken. Dus speel je eigen EK voetbalwedstrijd na en maak er de leukste filmpjes van en deel ze bijvoorbeeld op TikTok.

Wolter Kroes in de reclame voor de Plus Bricks EK actie 2021

In de reclame van deze spaaractie van Plus Supermarkten is een speciale rol voor Wolters Kroes. Zijn lied Viva Hollandia is het lied van de bijbehorende reclame en hij speelt er zelfs ook een korte rol in.

Plus Bricks EK voetbal actie 2022 de commercial met Wolter Kroes van Plus Supermarkten

Samenvatting Plus Bricks 2021 spaaractie

Je spaart van 23 mei tot en met 26 juni 2021 bij Plus Supermarkten bij iedere 15 euro aan boodschappen voor een onderdeel van je Bricks stadion zoals voetbal spelers, maar ook de attributen. Download de Plus Bricks EK actie app in de Playstore of in de Google app store voor het maken van slow motion filmpjes. Je maakt tot slot nog kans op verschillende prijzen. Op de website van Plus kun je een overzicht vinden van alle Bricks onderdelen die je tijdens de spaaractie kunt sparen maar ook welke prijzen je kunt winnen.

Meer EK voetbal spaaracties 2021

Waar kun je naast de Bricks actie van Plus Supermarkten nog meer sparen voor leuke oranje items voor het EK voetbal in 2021? Check ook eens andere spaaracties om je Oranje verzameling compleet te maken: