deen sponsoractie 2020

Steun uw lokale club met de sponsoractie van Deen 2020. In totaal is € 400.000 beschikbaar gesteld aan deelnemende clubs en verenigingen.

Hoe werkt de sponsoractie van Deen 2020?

Voor elke 10 euro aankoop ontvang je een sponsormunt. Elke winkel heeft een display met vijf kokers. U kunt uw munt gebruiken om de club of vereniging te kiezen die u in de buurt van de winkel wilt steunen. In totaal doen 300 clubs en verenigingen mee aan de actie!

Hoe neemt u deel aan de Sponsoractie?

Je kunt munten sparen tot 5 september 2020. Kies je favoriete club of vereniging en steek de munt in het buisje van je keuze. Hoe meer munten een club of vereniging verzamelt, hoe meer geld er naar toe gaat. Zo kunt u tijdens de coronacrisis lokaal ondersteuning bieden! Sponsormunten kunnen worden gedoneerd tot en met 12 september.

Hoe kun je een club ondersteunen tijdens deze actie?

Sponsormunten voor elke bestede 10 euro In de supermarkt staat een display met vijf buisjes. Stop de munt in de koker van je favoriete club of vereniging Hoe meer munten, hoe meer geld de club of vereniging krijgt. U kunt t / m 5 september 2020 sparen.

De munten in de display kunnen worden ingezamele tot 12 september 2020 Op de website van Deen kun je ook een lijst vinden met alle verenigingen en clubs die meedoen aan de actie. In de winkel staat bij iedere koker welke lokale vereniging je kunt ondersteunen, dus je kunt ook in de winkel bepalen waar jouw donatie naartoe gaat.

Disclaimer: Controleer altijd de actuele status van deze spaaractiviteit op de website van Deen. Tegelijkertijd kunnen de omstandigheden veranderen. Bovendien zijn wij niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in de beschrijving van deze spaaractiviteit. Bekijk een overzicht van andere acties en aanbiedingen op de homepage.

Misschien zijn deze spaaracties ook interessant voor jou: Vomar Walibi zegels sparen, Albert Heijn Koopzegels, Lidl Dagje uit spaaractie.

Op zoek naar kortingsacties? Bekijk ook eens de website van Kortingdetective.nl