Jan Linders GAIA ZOO actie 2020 2e kaartje gratis

Spaar bij Jan Linders een 2e kaartje gratis tijdens de Jan Linders Gaia Zoo actie 2020. Met de Liefhebbers spaarkaart van Jan Linders spaar je mee!

Hoe werkt de Jan Linders GAIA ZOO actie 2020?

Van maandag 31 augustus tot en met zondag 18 oktober 2020 kan je bij alle Jan Linders supermarkten gratis sparen voor een tweede GaiaZOO ticket.

  • De spaaractie is alleen bedoeld voor de Liefhebbers.
  • Opslaan is alleen mogelijk met de Liefhebbers klantenkaart. Met deze klantenkaart ontvang je 1 loyaliteitspunt voor elke euro * boodschappen.
  • Punten worden automatisch bijgeschreven op uw pas en Liefhebbers-account.
  • De GaiaZOO-tegoedbon is voor 200 punten verkrijgbaar aan de kassa.
  • Als je een kortingsbon hebt, ga dan naar en voer je unieke code in.
  • De couponcode kan slechts één keer worden gebruikt op reguliere toegangsbewijzen van GaiaZOO.
  • Kies twee tickets. Je kunt kiezen tussen kinderen van 3 t / m 9 jaar (normale ticketprijs € 17,50) of vanaf 10 jaar (normale ticketprijs € 22,50). Het op een na goedkoopste ticket is gratis.
  • Tickets geldig tot zondag 31 december 2020. Bij het bestellen wordt u gevraagd om de datum en tijd van uw bezoek (aankomsttijd).
Jan Linders GAIA ZOO actie 2020 2e kaartje gratis liefhebbers
Bij Jan Linders spaar je vanaf 31 augustus voor een Gaia Zoo 2e kaartje gratis

Waar is GaiaZOO en wat is er te doen en te zien?

In GaiaZOO leven ongeveer honderd verschillende dieren. Naast de bekende dierentuindieren zoals gorilla’s, neushoorns en leeuwen zijn er nog andere soorten die in Nederlandse dierentuinen zelden of niet voorkomen, zoals de woudhonden van het Amazone regenwoud, de wolfsver en muskusos in de koude toendra en de vleermuisvos.

Dit park van 25 hectare ligt in de Anstelvallei en maakt deel uit van het toeristengebied Parkstad Limburg, waar ook attracties als Snowworld en Megaland te vinden zijn.

GaiaZOO
Gaiaboulevard 1
6468 PH Kerkrade

Bereikbaarheid GaiaZOO

GaiaZOO ligt in het hart van het Zuid-Limburgse Heuvellandschap op slechts een klein halfuurtje rijden van Maastricht.
Ook vanuit België en Duitsland is GaiaZOO snel en gemakkelijk te bereiken; op slechts 20 autominuten vanaf het Duitse Aken en 45 autominuten vanaf het Belgische Hasselt.

Lees altijd de actuele voorwaarden op de website van Jan Linders. Deze spaaracties zijn mogelijk ook interessant: Lidl actief dagje uit actie 2020, AH dagje uit actie 2020. Volg ons ook op facebook of laat hieronder een reactie achter!