Lidl plus gratis boodschappen meter sparen met de Lidl plus app klantenkaart

Met de spaaractie Lidl gratis boodschappenmeter spaar je tot en met woensdag 30 september 2020 voor gratis boodschappen en korting op je boodschappen met de Lidl plus app.

Meedoen met de Lidl Plus gratis boodschappenmeter via de Lidl Plus app

Lidl heeft een eigen Lidl spaarprogramma genaamd Lidl Plus. Hiervoor heb je de Lidl Plus app nodig. En nu spaar je ook nog eens voor gratis boodschappen bij Lidl en korting op je totale kassabon zodra je het einde van de meter hebt bereikt!

Lidl Plus app activeer de gratis boodschappen en korting Lidl vouchers met Lidl Plus app
Sparen met de Lidl Plus app voor vouchers

Download de Lidl plus app eerst via Google play (voor Android) of via de Appstore (voor iphones). Zodra je de Lidl Plus app hebt geïnstalleerd laat je de barcodee in de app iedere keer bij het afrekenen scannen.

Hoe meer je in september 2020 bij Lidl aan boodschappen hebt uitgegeven, hoe meer gratis producten je krijgt. En als je het einde van de Lidl gratis boodschappen meter hebt bereikt, krijg je ook nog eens 5% korting op je kassabon.

Hoe werkt de Lidl gratis boodschappen meter precies?

De Lidl boodschappen meter is een lijn die je meter die je volgt en bij ieder specifiek punt (zie hieronder) krijg je een gratis product. Je hoeft dus niet per keer de bedragen uit te geven, maar het gaat om je uitgaven in de hele maand september 2020.

De Lidl Boodschappenmeter – sparen voor gratis boodschappen en korting met de Lidl Plus app
 • Als je het bedrag van € 50 euro hebt bereikt, krijg je je het volgende product gratis: 1 Milka reep
 • Daarna bij het bereiken van totaal € 100 euro besteding aan boodschappen, krijg je dit product ook gratis: 1 pak roomboter stroopwafels
 • En als je vervolgens met punt van € 150 euro hebt bereikt krijg je: 1 pak W5 vaatwastabletten (40 tabletten)
 • Tot slot bij het bereiken van een bedrag van totale besteding van € 250 euro aan boodschappen in de maand september, krijg je 5% korting op je totale kassabon.

Bij het bereiken van ieder punt in de Lidl gratis boodschappenmeter, ontvang je automatisch een voucher voor het product of de korting in de app. Zodra deze beschikbaar is kun je het betreffende product bij de kassa gratis krijgen zodra je de vouchers hebt laten scannen.

Overzicht Lidl plus app spaaractie Lidl boodschappenmeter actie 2020

 • Spaar met de Lidl Plus app spaaractie tot en met 30 september 2020 voor gratis boodschappen en korting.
 • Bij ieder punt op de Lidl boodschappenmeter krijg je een gratis product.
 • De punten op de Lidl meter zijn € 50, € 100, € 150 en € 250
 • Spaar voor een gratis Milka reep, gratis roomboter stroopwafels, gratis pak W5 vaatwastabletten en 5% korting op je kassabon.
 • Bij het bereiken van de punten op de Lidl boodschappen meter krijg je automatisch de vouchers voor de gratis producten en de korting via de Lidl Plus app.
 • Activeer de voucher in de Lidl Plus app
 • Scan de vouchers bij het afrekenen van de producten of korting om deze gratis producten of korting op je kassabon te krijgen.

Relevante spaaracties

Like ook onze Facebook pagina: Facebook.com/spaarzegelacties en blijf op de hoogte van de nieuwste spaaracties.