Poiesz hoofdkussens spaaractie 2020

Je spaart nu Poiesz hoofdkussens van Van der Valk. Dit zijn dus hoofdkussens van hotelkwaliteit! Weten hoe je bij Poiesz hoofdkussens kunt sparen? Lees dan verder in dit artikel vertellen je alles over deze Poiesz spaaractie!

Van der Valk hotelkussens zorgen ervoor dat het thuis voelt alsof je in een hotel bent! Het kussen is zacht en ademend en biedt ergonomisch ligcomfort voor zijslapers en rugslapers.

Bij Poiesz bespaar je nu 83% op de prijs van deze luxe boxkussens. Je hebt ze dus voor een hele lage prijs maar met hoge hotelkwaliteit. Alsof je dus in een hotel bent!

Zo’n luxe kussen heb je al voor 9,99 euro. Dat is 83% korting! Om je kussen mooi te houden is er een special Kussenbeschermers beginnen bij 3,49 euro tot 7,99 euro. Hiervoor hoef je niet te sparen, deze kun je er los bij kopen. Voor de Kussenbeschermers geldt OP = OP dus wees er snel bij!

Poiesz hoofdkussens Van der Valk spaaractie 2020
Poiesz hoofdkussens spaaractie Van der Valk 2020

Hoe kun je bij Poiesz hoofdkussens Van der Valk sparen?

Tijdelijke luxe met superkorting Tot 20 september 2020 (zondag) ontvang je een spaarzegel voor elke 5 euro boodschappe. Extra snel sparen kun je door de speciale weekaanbiedingen uit de weekbrochure te kopen! Op vertoon van een volle spaarkaart met 10 spaarzegels krijgt u 83% superkorting op kussens van hotelkwaliteit (verkocht = verdwenen). De ingevulde spaarkaart kan worden terugbetaald tot 27 september 2020 (zondag). Maar voor dezelfde situaties: verdwenen!