AH Techie plaatjes spaaractie – Tech is te gek!

Spaar nu bij Albert Heijn de 160 verschillende AH techie plaatjes tijdens de AH Tech is te gek spaaractie!

Deze spaaractie loopt tot en met 1 juli 2018. Klik hier voor de volgende spaaractie van Albert Heijn

De AH Tech plaatjes, Tech is te Gek spaaractie loopt van maandag 4 juni tot en met zondag 1 juli. Bij iedere €10 aan boodschappen krijg je een set van 4 Tech plaatjes. Ook bij online bestellingen krijg je bij iedere €10 aan boodschappen een gratis setje van 4 Techie plaatjes!

Er zijn 160 verschillende Tech plaatjes, waar van 20 Techie AR plaatjes. Voor de AR plaatjes download je in de Apple Story of Google Play Store de AH Tech app. Je kunt vervolgens het plaatje scannen en Techie komt daarmee tot leven! Op de andere plaatjes die je kunt sparen staan leuke weetjes over wetenschap en technologie. Deze spaaractie is in samenwerking met NEMO Science Museum in Amsterdam om kinderen meer te leren over wetenschap en technologie.

Hoe werkt de AH Tech spaaractie?

Van maandag 4 juni tot en met zondag 1 juli 2018 spaar je de verschillende Tech plaatjes bij de kassa of online. Bij iedere 10 euro aan boodschappen ontvang je een pakketje met vier verschillende kaartjes.

Programmeer de robot en laat coole moves doen!

Met de Techie AR plaatjes kun je je robot tot leven laten komen. Download de app en scan de kaart, dan doet  de robot bijvoorbeeld coole dansmoves op je pak melk of andere coole moves. Onderaan deze pagina kun je zien hoe het werkt! Er zijn ook leuke doe-kaartjes. Heb je een doe-kaartje? Ga dan naar de website van Albert Heijn en vul de code in op de kaart. Vervolgens krijg je bijvoorbeeld een instructie hoe je zelf een proefje kunt doen! Maak bijvoorbeeld zelf je ballonboot!

De avonturen van Techie

Op de website van AH / Albert Heijn staat nu ook een serie over de robot Techie. In deze serie speelt onder andere Gio Latooy, bekend van YouTube! Lees hier de omschrijving waar de serie over gaat:

Wanneer Amy en Mitch samen met hun oppas Dennis een avondje alleen thuis zijn, gebeurt er iets vreemds. Ze vinden Techie, die hun hulp nodig heeft. Als de slechte Mr. G. ineens met handlangers voor hun deur staat, wordt duidelijk dat de drie jongeren zich op glad ijs bevinden. Samen met Tom, de rechtmatige eigenaar van Techie, zetten ze alles op alles om Mr. G. en zijn verschrikkelijke plan te stoppen.

Spaar van maandag 4 juni tot en met zondag 1 juli de 160 verschillende Tech plaatjes bij Albert Heijn!

Ga voor meer informatie over deze spaaractie naar de website van Albert Heijn of bekijk eerst hieronder de commercial!