Spaaracties bij je dagelijkse boodschappen

Spaaracties supermarkt boodschappen Spaaracties bij je dagelijkse boodschappen.

Niet alleen  supermarkten organiseren spaaracties, je kunt ook sparen bij producten zelf. Bij je dagelijkse boodschappen sparen voor gratis producten, dagjes uit of korting. Vaak gooi je de verpakking weg, maar blijk je achteraf heel wat mis te lopen. We hebben drie voorbeelden van spaaracties bij producten voor je op een rijtje gezet.

Douwe Egberts waardepuntenDouwe Egberts waardepunten spaarprogramma

Op een regenachtige zondag Douwe Egberts waardepunten uitknippen en per 1000 DE punten een elastiekje eromheen. Dit heeft waarschijnlijk iedereen wel eens gedaan. En nog steeds kun je DE waardepunten sparen en inleveren. Op iedere verpakking van Douwe Egberts, Pickwick of L’Or Espresso zitten DE waardepunten waarmee je kunt sparen voor producten uit assortiment van DE.

Tegenwoordig lever je je waardepunten bij Blokker. Kies bijvoorbeeld voor de bekende DE koffiekopjes of kies bijvoorbeeld voor een Senseo – koffiezetapparaat!

Verkrijgbaar bij diverse supermarkten.

Bekijk de koffie producten van Albert Heijn en bestel online!

Eurosparen

2016-03-07 20.41.06

Op diverse producten van onder andere Campina staan codes waarmee je kunt sparen voor leuke producten en dagjes uit. De producten met een code zijn te herkennen aan het Eurosparen – logo. De code op de verpakking wissel je, na het aanmaken van een account, in voor de producten en activiteiten in de online catalogus.

Verkrijgbaar bij de bekende supermarkten, waaronder Albert Heijn.
Bekijk de producten bij Albert Heijn en bestel online!

Perla Koffie spaarpunten

AH Perla koffie punten Albert Heijn

Ook met AH Perla koffie en AH Excellent Perla van Albert Heijn spaar je waardepunten. Op iedere verpakking kun je waardepunten vinden die je op de AH Perla Spaarkaart plakt.

De spaarkaart is verkrijgbaar bij de servicebalie in de winkels van Albert Heijn. De volle AH Perla spaarkaart kun je inleveren bij de kassa. Je krijgt dan 2 euro korting op je boodschappen.

Uitsluitend verkrijgbaar bij Albert Heijn!

Bekijk de koffie producten van Albert Heijn en bestel online!

Leuke spaaractie gespot?

Deel leuke spaaracties met ons en andere bezoekers! Heb jij bij een product een leuke spaaractie gezien? Laat hieronder een berichtje achter of stuur ons een mail! We komen snel weer terug met een overzicht van leuke spaaracties bij producten dus blijf ons volgen. Like ons op Facebook of voeg deze website aan je favorieten toe!

Bron afbeeldingen: Spaarzegelacties.nl en 123RF.com