Plus voetbalplaatjes

Plus voetbalplaatjes met Succes recepten!

Plus voetbalplaatjes spaar je vanaf 31 januari 2016 bij Plus. En voor de ouders, je krijgt er een recept bij van één van de moeders van de voetballer.

Uitleg spaaractie Plus

Bij besteding van iedere 10 euro aan boodschappen ontvang je 3 voetbalplaatjes en 1 recept dat bedacht is door een moeder van één van de moeders van de speler.

Op de website van Plus kun je een overzicht downloaden van de Eredivisie spelers waar je voetbalplaatjes van kunt sparen.

Plus voetbalplaatjes recepten

Over Plus supermarkten

PLUS is het coöperatieve supermarkt met zelfstandige ondernemers en heeft 255 vestigingen in Nederland. Zoek een winkel bij je in de buurt via: www.plus.nl/winkels

Bekijk de commercial van Plus op YouTube.

Overzicht van de spaaractie Plus voetbalplaatjes.

  • Sparen vanaf 31 januari 2016
  • 3 Plus voetbalplaatjes bij besteding van iedere 10 euro aan boodschappen, inclusief een recept.
  • Lees de voorwaarden voor de Plus voetbalplaatjes op: www.plus.nl/info-voetbalplaatjes
  • Let op: deze informatie is samengesteld op basis van de beschikbare informatie over deze spaaractie op de website van Plus supermarkten. Wij raden je echter aan om altijd de actuele actievoorwaarden op de website van Plus te raadplegen.

 

Deel de spaaractie Plus voetbalplaatjes!

Ga samen sparen met je collega’s, familie en vrienden! Deel de actie van Plus op facebook of Twitter. En als je op de hoogte wilt blijven van de laatste spaaractie? Like ons dan op facebook! Facebook.com/spaarzegelacties. Mis jij nog voetbalplaatjes van één van de spelers uit de Eredivisie? Plaats een bericht op onze Facebook-pagina en ga voetbalplaatjes ruilen!

 

Bron afbeelding: fotokostic / 123RF StockfotoPlus voetbalplaatjes recepten
Disclaimer: deze informatie is samengesteld op basis van de beschikbare informatie over deze spaaractie op de website van Plus supermarkten. Wij raden je echter aan om altijd de actuele actievoorwaarden op de website van Plus te raadplegen. De aanbieder van deze actie kan tussentijds de voorwaarden wijzigen en de actie bijvoorbeeld eerder beeindigen of verlengen. Dit kun je nalezen op de website van Plus supermarkten.