Pasen en moestuintjes bij Albert Heijn

Pasen en moestuintjes bij Albert Heijn!

Volgend weekend is het Pasen! Geniet tijdens de paasdagen van je paasontbijt en je moestuintjes van Albert Heijn!

Bij AH spaar je sinds begin maart weer moestuintjes. Bij de één zijn de moestuintjes al verder gevorderd als bij de ander, maar dat maakt niet uit, want het gaat om het plezier dat je hebt van je AH moestuintjes! En om het feest compleet te maken profiteer je nu ook nog eens van de paasaanbiedingen bij Albert Heijn.

Bestel je boodschappen voor Pasen en je moestuintjes online hij Albert Heijn!

AH heeft speciaal voor de paasdagen diverse aanbiedingen! En wil je de drukte voor zijn en je boodschappen èn je AH moestuintjes tot in de keuken laten bezorgen? Bestel dan alvast al je ingrediënten voor je paasontbijt, paasbrunch of paasdiner online via de website van AH!

Pasen Albert Heijn AH aanbiedingen bonus

Bij je boodschappen ontvang je ook bij je online bestelling AH moestuintjes! Een overzicht van het aantal moestuintjes bij je bestelling voor Pasen bij AH:

– t/m €45: 3

– van €46 t/m €90: 6

– van €91 t/m €135: 9

– van €136 t/m €180: 12

– van €181 t/m €225: 15

– van €226 t/m €270: 18

– van €271 t/m €315: 21

– van €316 t/m €360: 24

– Boven €360: 27

Het bestelbedrag voor het bezorgen van je boodschappen voor Pasen bij AH is minimaal 70 euro. Onder dat bedrag kun je ook online bestellen als je je boodschappen afhaalt bij één van de Albert Heijn Pick Up Points! Hiermee kun je in ieder geval de drukte in de winkel omzeilen en heb je je boodschappen èn moestuintjes razendsnel in huis!

 

Bekijk de aanbiedingen voor Pasen op de AH website en bestel je boodschappen mèt moestuintjes online!