Jan Linders boerderijvriendjes

Jan Linders Boerderijvriendjes

Een leuke spaaractie voor de kinderen bij Jan Linders supermarkten! Spaar voor 6 dierenknuffels van de boerderij!

Welke Jan Linders boerderijvriendjes kun je sparen?

Van vrijdag 26 februari tot en met 28 maart 2016 kun je bij Jan Linders supermarkten sparen voor 6 verschillende knuffels (van meer dan 20 centimeter hoog): Rosie het varkentje, Woelie het lammetje, het kuikentje Veerle, Boris het hondje, het ezeltje Izaak of Louise het koetje!

Hoe werkt de Jan Linders boerderijvriendjes spaaractie?

Bij besteding van iedere 20 euro ontvang je 1 spaarzegel. Daarnaast krijg je ook bij speciale acties en bij aanbiedingen op groente en fruit een spaarzegel. Heb je 10 spaarzegels? Dan is je spaarkaart vol en kun je met bijbetaling van 1 euro kiezen uit één van de 6 Jan Linders boerderijvriendjes. Je kunt de spaarkaart inleveren tot en met zondag 3 april 2016.

Jan Linders boerderijvriendjes Over Jan Linders supermarkten

 

Jan Linders Supermarkten is een supermarktketen in het zuiden van het land. Jan Linders opende in 1963 de deuren van de eerste vestiging. Tegenwoordig heeft Jan Linders 57 vestigingen in de regio van Arnhem tot Maastricht.

Overzicht van de spaaractie:

– sparen voor 6 verschillende knuffels, oftewel de Boerderijvriendjes
– bij besteding van iedere 20 euro een spaarzegel.
– bij speciale acties en aanbiedingen op de groente- en fruitafdeling een spaarzegel.
– met 10 spaarzegels is je spaarkaart vol.
– Let op: deze informatie is samengesteld op basis van de informatie op de website van Jan Linders. Lees de actuele voorwaarden op de website van Jan Linders www.janlinders.nl

Spaar jij Jan Linders boerderijvriendjes?Jan Linders boerderijvriendjes spaaractie

Spaar jij al de boerderijvriendjes van Jan Linders? Laat hieronder een reactie achter of deel dit bericht op Facebook of Twitter! Op de hoogte blijven van de nieuwste spaaracties? Ga naar onze Facebook-pagina en like: facebook.com/spaarzegelacties.

Bron afbeelding: artisticco / 123RF Stockfoto