Hoogvliet Liora Sieraden actie

Spaar bij Hoogvliet Liora sieraden tijdens de spaaractie van 19 oktober 2016 tot en met 10 januari 2017!

Hoe werkt de Hoogvliet Liora sieraden spaaractie?

Bij iedere 10 euro aan boodschappen ontvang je één spaarzegel. Bij 25 spaarzegels is je spaarkaart vol en kun je de spaarzegels en tegen bijbetaling  (de hoogte van het bij te betalen bedrag is afhankelijk van het specifieke sieraad) inwisselen  voor sieraden van Liora.

Ook kun je bij speciale Hoogvliet aanbiedingen sneller sparen èn bij bepaalde actieprodicten ontvang je zelfs gratis sieraden (kijk voor de aanbiedingen in de actiefolder of op de Hoogvliet website).

Wil je niet contant bijbetalen en heb je een Hoogvliet klantenkaart? Dan kun je ook je punten op je klantenkaart inwisselen in plaats van contant bij te betalen. Vraag dus ook snel de Hoogvliet klantenkaart aan.

Waar kun je voor sparen?

Tijdens de actieperiode spaar je voor diverse sieraden van het merk Liora. Dit zijn onder andere ringen, oorbellen, kettingen en horloges voor zowel mannen als vrouwen. Op de website van Hoogvliet check je uit welke sieraden je kunt kiezen en hoeveel je eventueel bij moet betalen.

De sieraden van Lior zijn ook bij Hoogvliet supermarkten te koop tegen een gereduceerde prijs. Dus mocht je niet willen sparen of kom je spaarzegels tekort, dan kom je toch altijd nog aan je favoriete sieraden.

Meer weten over de Hoogvliet Lior sieraden actie?

Ga voor actuele actievoorwaarden naar de website van Hoogvliet en check de actiefolder.

En kom je nog een aantal spaarzegels tekort om je favoriete Lior sieraad te kunnen krijgen? Ga naar onze pagina op Facebook, like de pagina en laat een berichtje achter. Misschien is er wel iemand die je kan helpen met sparen! Voor de Facebook pagina ga je naar: Facebook.com/spaarzegelactiee En vergeet natuurlijk niet onze berichten ook te liken en te delen!

Bekijk ook onderstaande acties:

Auteursrecht afbeelding: 123RF Stockfoto