Hoogvliet kassabon sparen

Producten sparen met je kassabon

Waar: Hoogvliet supermarkten
Wat kun je sparen: Elke 3 weken een ander gratis product

Uitleg van de spaarzegelactie:
Spaar bij Hoogvliet iedere 3 weken voor een ander product. Op de achterzijde van de kassabon vind je de zegels die je kunt plakken op de spaarkaart. Tegen inlevering van een volle spaarkaart met 12 kassabonzegels bij de kassa, kunt u het actieproduct gratis afrekenen.

Bij een bestelling via klik&klaar (waarbij je de boodschappen na het online bestellen afhaalt in de winkel), ontvang je een blanco bon. Je krijgt dus geen kassabonzegels, maar Hoogvliet geeft alsnog regelmatig gratis producten weg, zodat je op deze manier dus niet hoeft te sparen voor de actieproducten.

Overzicht van de actie: Hoogvliet logo

Actieperiode:  doorlopend (iedere 3 weken een nieuw actieproduct), kijk voor het huidige actieproduct op de actiepagina van Hoogvliet.
Spaarmethode: de zegels kun je achterop de kassabon vinden, deze knip je uit en plak je op de spaarkaart. Vraag in de winkel naar de spaarkaart of download deze via de website van Hoogvliet.
Informatie over spaaractie & actievoorwaarden: www.hoogvliet.com/spaaractie-kassabon

*
Let op: in sommige gevallen kunnen acties verlengd worden of eerder beeindigd, check daarom ook altijd de actiepagina en de actuele actievoorwaarden op de website van de aanbieder!