Febo actie 2e kaartje gratis Amsterdam

 

Febo actie 2e kaartje gratis voor een activiteit in Amsterdam!

We hebben een leuke Febo actie gespot! Bij Febo krijg je bij aankoop van ieder product een voucher voor een 2e kaartje gratis voor een leuke activiteit in Amsterdam! Je hoeft hier dus niet voor te sparen, neem bijvoorbeeld een lekker patatje, kroket of hamburger en dan is de voucher al binnen!

Je kunt je voucher inwisselen voor een tweede gratis kaartje op de bussen van Sightseeing Amsterdam, Lovers rondvaartboten, Schiphol behind the scenes en de Amsterdam Arena! Ga je dus een dagje naar Amsterdam? Haal dan eerst even een snack bij Febo en maak daarna een rondvaart over de grachten, ga naar de Amsterdam Arena of bekijk hoe het er bij Schiphol achter de schermen aan toe gaat!

Hoe werkt de Febo actie?

Koop een snack bij de Febo en vraag naar de voucher actie. Dit betreft een OP=OP actie dus er is nog geen einddatum van de actie.

Febo actie gratis kaartje amsterdam

Over Febo

Febo is opgericht in 1941 en ontleent zijn naam aan de Ferdinand Bolstraat in Amsterdam waar de oprichter een bakkerij wilde openen. Deze opende hij echter aan de Amstelveenseweg en opende pas in 1993 daadwerkelijk een vestiging in de Ferdinand Bolstraat. Febo is bekend van zijn automatieken, oftewel ‘snacks uit de muur’, de Febo kroket en de Febo grillburger. Tegenwoordig kan Febo ook bij je thuis bezorgen!

Overzicht van de Febo ActieFebo actie uitje amsterdam gratis kaartje

  • Haal een snack bij Febo en je ontvangt een voucher voor een 2e gratis kaartje op diverse activiteiten in Amsterdam.
  • OP=OP – actie, de Febo actie heeft nog geen einddatum.
  • Kijk voor de locaties van de vestigingen op Febo.nl
  • Let op: deze informatie is opgesteld op basis van de door Febo bekend gemaakte informatie over de actie. Het kan zijn dat Febo de actie voortijdig stopzet, bijvoorbeeld omdat het het maximum aantal vouchers is bereikt.