Etos spaaractie Superbaby

Etos spaaractie Superbaby.

Besteed je veel geld aan je kids? Dan kun je wel wat korting gebruiken! Tijdens de Etos spaaractie Superbaby, spaar je van 1 januari tot en met 7 augustus 2016 voor geselecteerde baby- en kidsproducten of korting op je aankoopbedrag.

Uitleg Etos spaaractie Superbaby.

Bij iedere 5 euro besteding aan babyproducten en producten uit het kids bad- en doucheschap ontvang je één Superbaby spaarsticker (uitgezonderd geneesmiddelen en flesvoeding tot zes maanden!).

Je spaarkaart is vol met 15 Superbaby spaarstickers en tegen inlevering van de spaarkaart kun je kiezen uit korting of gratis zes door Etos geselecteerde producten voor baby’s en kinderen. Op de website van Etos kun je nalezen op welke producten je korting krijgt en welke producten gratis zijn. Je kunt ook kiezen voor een algemene korting van 2,50 euro op je aankoopbedrag.

etos spaaractie superbabyOver Etos.

Etos heeft 530 winkels en bestaat als sinds 1919! Etos is oorspronkelijk een afkorting voor Eendracht, Toewijding, Overleg en Samenwerking. Tegenwoordig werken er ruim 5000 medewerkers.Etos werd in 2015 verkozen tot de beste drogist van Nederland.Het assortiment bestaat uit gezondheids-, lichaamsverzorging-, baby- en beautyproducten, aangeboden in A-merk en een Etos eigen merk.

Tip: Je favoriete Etos producten bestel je ook op ah.nl

Overzicht Etos spaaractie Superbaby.

  • Looptijd: 1 januari t/m 8 augustus 2016
  • Sparen voor: korting of gratis geselecteerde baby of kidsproducten.
  • Volle spaarkaart: 15 Superbaby spaarstickers.
  • Website: Etos Superbaby spaaractie
  • Let op: wij hebben deze informatie zo zorgvuldig mogelijk samengesteld op basis van de beschikbare informatie. De aanbieder kan deze actie echter tussentijds wijzigen. Raadpleeg daarom altijd  de actievoorwaarden van de Etos spaaractie Superbaby!

Tip: Je favoriete Etos producten bestel je ook op ah.nl

Deel deze spaaractie!etos spaaractie superbaby

Samen sparen? Deel deze actie op Facebook en spaar sneller met je familie, vrienden en collega’s! Je kunt ook een bericht plaatsen op onze facebook pagina, er zijn altijd wel mensen die je willen helpen met sparen. Succes met sparen!