Deen Trucado goocheltrucs 2016

Deen Trucado goocheltrucs spaaractie 2016

Hocus pocus pilatus pas! Bij Deen supermarkten  spaar je tijdens de Deen Trucado goocheltrucs spaaractie van 24 januari tot en met zaterdag 5 maart 2016 voor 25 goocheltrucs.

Vorig jaar was de Deen spaaractie een succes dus ook in 2016 komt Deen terug met 25 nieuwe Trucado goocheltrucs.

Uitleg Deen Trucado goocheltrucs

Goochelaar Roy van Rossum laat via filmpjes op internet zien hoe de goocheltruc werkt. Bij de goocheltruc zit een QR-code die je kunt scannen om naar het bijbehorende filmpje te gaan.

Bij besteding van iedere 15 euro ontvang je één Deen Trucado goocheltruc. Bij geselecteerde actieproducten ontvang je extra Deen Trucado goocheltrucs.

Deen Trucado goocheltrucs spaaractie 2016

Over Deen Supermarkten

Deen is opgericht in 1933 en heeft 72 filialen in Noord-Holland, Flevoland, Gelderland en Zuid-Holland. Kijk voor een overzicht van de filialen op: www.deen.nl/winkels

Goochelaar Roy van Rossum

Roy van Rossum is bekend van zijn goocheltrucs op zijn YouTube-kanaal ‘Goochelen doe je zo’ en geeft ook een  demonstraties in een aantal Deen supermarkten. Op de website van Deen kun je zien waar en wanneer hij deze demonstraties geeft.

Kijk hier een filmpje van Roy van Rossum uit de spaaractie Deen Trucado goocheltrucs can vorig jaar.

Overzicht Deen Trucado goocheltrucs 2016Deen Trucado goocheltrucs spaaractie 2016

  • Looptijd spaaractie: 24 januari tot en met 5 maart 2016.
  • Minimale besteding: bij besteding van iedere 15 euro ontvang je één Trucado goocheltruc en extra Trucado goocheltrucs op geselecteerde actieproducten.
  • Uitleg van de goocheltrucs door goochelaar Roy van Rossum.
  • Totaal zijn er 25 Trucado goocheltrucs.
  • Kijk op de website van Deen voor de uitleg van de Trucado goocheltrucs en de actievoorwaarden: www.deen.nl/trucado
  • Deze informatie is samengesteld op basis van de beschikbare informatie over deze spaaractie. Wij raden je echter aan om altijd de actuele actievoorwaarden te raadplegen.

 

Deel deze spaaractie!

Mis je nog een paar Deen Trucado goocheltrucs? Deel deze actie op Facebook of Twitter en ga samen sparen! Of volg ons op Facebook en Twitter en mis geen enkele spaaractie!

Bron afbeeldingen:fergregory / 123RF Stockfoto en Deen.nl