Deen servies Masterchef spaaractie

Deen servies Masterchef spaaractie

Spaar bij Deen servies van Masterchef (van het bekende televisieprogramma).

Vanaf 1 juli 2018 spaar je bij Deen servies voor bij de borrel. Spaar voor een serveerplank, wijnkoeler of luxe serveerschaal of andere items. Met het Deen servies van Masterchef serveer je je hapjes of tapas net iets luxer op je feestje. Spaar tot en met 25 augustus 2018 de Deen servieszegels en spaar de hele serveerset!

Bij besteding van iedere 5 euro aan boodschappen ontvang je één Deen servieszegel en bij 15 servieszegels is je spaarkaart vol. De volle spaarkaarten kun je inleveren tot en met zaterdag 8 september 2018.

Masterchef op televisie

Masterchef is een televisieprogramma dat in meerdere landen wordt uitgezonden. Er was een Nederlandse versie, maar ook Masterchef Australia dat wordt uitgezonden op NET5. In dit televisieprogramma strijden amateurkoks om de hoofdprijs waarbij iedere aflevering iemand naar huis moet. De deskundige jury bestaande uit bekende koks beoordeelt de gerechten en bepaalt hiermee wie er naar huis moet.

Deen servies Masterchef borrelservies

De complete set bestaat uit diverse items die je met je volle spaarkaart en tegen bijbetaling kunt kopen. De items zijn niet los verkrijgbaar. Spaar nu snel je serviesset. Deze items zijn verkrijgbaar:

  • Masterchef serveerplank + schaaltje (ideaal voor hapjes waarbij je saus in het schaaltje kunt doen): 15 Deen servieszegels + 8 euro bijbetaling.
  • Masterchef serveerschaal (serveer je hapjes op deze langwerpige schaal); 15 servieszegels + 7 euro bijbetaling
  • Masterchef borrelplank met 3 schaaltjes. 15 servieszegels + 10 euro bijbetaling
  • Masterchef serveerbord. 15 servieszegels + 7 euro bijbetaling.
  • Masterchef schaal 22 cm (set van 2) 15 servieszegels + 6 euro bijbetaling.
  • Masterchef schaal 15 cm – 15 servieszegels + 5 euro bijbetaling
  • Waterkaraf – 15 zegels + 15 euro bijbetaling.
  • Waterglazen (set van 2) – 15 servieszegels + 4 euro bijbetaling.

Deen servies Masterchef spaaractie

Spaat vanaf 1 juli 2018 tot en met 25 augustus 2018 Deen servieszegels. Volle spaarkaarten lever je in tot en met zaterdag 8 september 2018. Je volle spaarkaart lever je in bij één van de Deen supermarkten en tegen bijbetaling ontvang je je favoriet item.

Over Deen Supermarkten

Deen Supermarkten heeft ongeveer 80 vestigingen en is opgericht in 1933 in Hoorn en in eigendom van de familie Deen. De vestigingen kun je met name vinden in Noord-Holland, maar er zijn inmiddels ook een aantal vestigingen buiten deze provincie.

koken & tafelen algemeen

Like ons op Facebook en reageer!

Wil jij reageren op deze spaaractie? Of zoek je nog extra servieszegels? Laat dan hieronder een reactie achter of ga naar onze Facebook pagina! Op onze Facebook pagina kun je uiteraard ook een reactie plaatsen als je nog servieszegels zoekt.

Ben je op zoek naar de meest recente spaaracties? Ga naar de hoofpagina!