Deen bestek servies en restaurantactie 2016

Spaar bij Deen voor bestek, servies of korting op een diner!

Bij Deen spaar je voor bestek en servies van Alessi of 25% korting op een diner bij één van de geselecteerde restaurants! Je kunt bij deze Deen bestek servies restaurantactie 2016 zelf kiezen waar je voor gaat sparen!

Bij Deen Supermarkten loopt een combinatie van een servies-, bestek- èn restaurantactie. Deze actie loopt tot en met 24 december 2016.

Bij iedere 5 euro aan boodschappen en bij bepaalde actieproducten ontvang je één spaarzegel.

Bij 15 spaarzegels is je spaarkaart vol en kun je deze verzilveren voor bestek en servies van het merk Alessi of korting bij de restaurants die je kunt vinden op de website van Deen.

Bestek en servies sparen

Tot en met 14 januari 2017 kun je je volle spaarkaart inwisselen en tegen bijbetaling kiezen uit het volgende bestek en servies van Alessi:

  • Serveerkom
  • 4-delige bestekset
  • Set van 2 mokken
  • Set van 2 kommen
  • Set van 2 kop en schotels
  • Set van 2 soepborden
  • Set van 2 grote borden
  • Grote serveerschaal

Korting op een diner bij één van de geselecteerde restaurants

Tot en met 28 februari 2017  (met uitzondering van 5, 24, 25, 26 en 31 december 2016, 1 januari en 14 februari 2017) kun je je volle spaarkaart inwisselen voor 25% korting op een diner (maximaal 1 spaarkaart per persoon) bij één van de geselecteerde restaurants. Een overzicht van de restaurants kun je vinden op de website van Deen.

Extra zegels

Bij bepaalde actieproducten ontvang je extra zegels. Ook in bepaalde perioden ontvang je het dubbele aantal zegels. Zo spaar je dus sneller voor je bestek, servies of restaurantkorting.

Over Deen supermarkten

Deen is opgericht in 1933 en heeft 72 filialen in Noord-Holland, Flevoland, Gelderland en Zuid-Holland. Kijk voor een overzicht van de filialen op: www.deen.nl/winkels

Deel deze spaaractie!

Samen sparen is leuker! Deel deze pagina met je vrienden, familie of collega’s en spaar samen. Vergeet ook niet onze pagina op Facebook te liken!

Auteursrecht: subbotina / 123RF Stockfoto