Blokker Oranje Leeuwinnen WK actie 2019

Spaar nu bij Blokker bij iedere 10 euro tijdens de Blokker Oranje Leeuwinnen WK 2019 actie en verzamel alle 16 poppetjes!

Van 27 mei tot en met 7 juli spaar je bij Blokker de 16 verschillende poppetjes. Met de bijgeleverde plakstrip plak je ze waar je maar wil! Zo support jij de dames tijdens het WK vrouwen voetbal 2019 in Frankrijk.

Je kunt de Oranje Leeuwinnen opplakken maar ook vastklikken op de speciale Blokker tafelvoetbal die verkrijgbaar is in de winkel voor 59,95 euro. Zo kun je dus ook zelf het WK vrouwenvoetbal naspelen en de Oranje Leeuwinnen laten scoren!

Blokker denkt ook aan een beter milieu en daarom kun je Oranje Leeuwinnen die je dubbel hebt inleveren in de Blokker winkels bij de kassa. Zo worden de poppetjes hergebruikt en gerecycled en komen ze dus niet in de vuilnisbak terecht!

Heb je online iets gekocht op de website van Blokker? Dan krijg je bij iedere 10 euro een voucher die je kunt inleveren in de winkel tot en met 7 juli 2019.

En heb je de nieuwe reclame van Blokker al gezien? Jan Smit zingt in de clip om de Oranje Leeuwinnen tijdens het WK aan te moedigen. De reclame kun je hieronder nog eens bekijken!

Hoe werkt de Blokker Oranje Leeuwinnen WK 2019 actie?
• Bij iedere 10 euro krijg je één Oranje Leeuwin
• Per kassabon kun je maximaal 3 Oranje Leeuwinnen verkrijgen
• De spaaractie loopt van 27 mei tot en met 7 juli 2019
• Bij online aankopen ontvang je een voucher die je kunt inwisselen in een Blokker winkel
• Spaar alle 16 Oranje Leeuwinnen om je verzameling compleet te maken!
• Meer informatie over deze actie kun je nalezen op de website van Blokker

Like ons op facebook!
Wil je op de hoogte blijven van de laatste spaaracties? Ga naar facebook.com/spaarzegelacties en like onze pagina om op de hoogte te blijven!

Blokker Oranje Leeuwinnen WK actie 2019
Wij zijn Nederland Jan Smit