Albert Heijn Efteling spaaractie 2016

Albert Heijn Efteling spaaractie: sparen voor 10 euro korting op de entree van de Efteling

Je kunt vanaf 22 februari 2016 weer sparen met Eftelingpunten bij Albert Heijn voor korting op de entree van de Efteling!

Bekijk de actuele BONUS aanbiedingen.

Over de Albert Heijn Efteling spaaractie

Bij iedere 5 euro aan boodschappen bij AH ontvang je 1 Eftelingpunt. Met vier Eftelingpunten is je spaarkaart vol en ontvang je 10 euro korting op de entree van de Efteling! Hierdoor betaal je geen 36,50 euro, maar 26,50 voor een dagkaart. Met de tickets heb je direct toegang tot de Efteling, je hoeft dus niet te wachten in de rij van de kassa. De volle AH Efteling spaarkarten kun je van 22 februari 2016 tot en met 5 juni 2016 verzilveren voor korting op de Efteling toegangskaarten, bij Albert Heijn. Geen zin om naar buiten te gaan? Bestel je boodschappen online, dan krijg je ook Eftelingzegels. De toegangskaartjes zelf zijn geldig tot en mt 31 oktober 2016.

Over de Efteling

De Efteling bestaat al sinds 1952 en begon destijds met het Sprookjesbos. Inmiddels is het attractiepark uitgegroeid en bestaat het park uit 4 zogenoemde ‘rijken’: Marerijk, Anderrijk, Reizenrijk en Ruigrijk.

De verschillende rijken en de attracties

Taaa…tatataaa….tatatatadaaa…. ! Je hebt waarschijnlijk nu al een bekend liedje van de Efteling in je hoofd! Maar waar was het ook alweer van? Kijk hieronder waar je de attracties kun vinden in de verschillende rijken en download de kaart van website van AH.

In het Marerijk ligt onder andere het Sprookjesbos, het volk van Laaf, de Droomvlucht, Villla Volta en Raveleijn. In het Anderrijk ligt kun je griezelen in het Spookslot, in de wildwaterbaan, De Vliegende Hollander, de Fata Morgana en over de kop in de Python! In het Reizenrijk kun je onder andere genieten van het uitzicht in de Pagode, een tocht maken over het water in de Gondoletta, de poppen bekijken van Carnival Festival en ga je vliegensvlug in de overdekte achtbaan Vogel Rok. In Ruigrijk onder andere de duikachtbaan Baron 1898, de Vliegende Hollander en Joris en de Draak.

Overzicht AH Efteling spaaractie:

  • Download de spaarkaart op de website van AH of haal de spaarkaart in de winkel.
  • Sparen van 22 februari 2016 tot en met 6 maart 2016
  • Spaarzegels in de winkel of bestel je boodschappen online
  • Bij iedere 5 euro ontvang je 1 Eftelingpunt
  • Bij 4 Eftelingpunten is je spaarkaart vol
  • AH Efteling spaarkaarten verzilveren tot en met 5 juni 2016
  • Van de AH Eftelingactie zijn uitgezonderd: geneesmiddelen, sterke drank, tabak, zuigelingenvoeding tot 1 jaar, boeken, telefoonkaarten, postzegels, cadeaubonnen, toegangstickets, loten, beltegoed, statiegeld en emballage. Over het aankoopbedrag van deze producten worden geen AH Eftelingpunten uitgereikt.
  • Let op: deze informatie is opgesteld op basis van de beschikbare informatie op de website van Albert Heijn. Wij raden je altijd aan om de actievoorwaarden te raadplegen. Deze kun je onder andere vinden op de AH Efteling spaarkaart.

Ga jij Eftelingpunten sparen?AH efteling Albert Heijn Efteling

Ga jij meedoen aan de AH Efteling spaaractie en Eftelingpunten sparen? Laat ons weten hoe het was! Mis je nog Eftelingpunten? Laat een reactie hieronder achter of ga naar onze Facebookpagina: Facebook.com/spaarzegelacties.

Bron afbeelding: Copyright compuinfoto / 123RF Stockfoto
Lees de voorwaarden van de spaaractie na op de website van AH.