Albert Heijn bestek nabestellen

Albert Heijn bestek nabestellen.

Goed nieuws voor wie net te laat is voor de messen en het bestek tijdens de mes- en bestek spaaractie van Villeroy & Boch bij Albert Heijn. In sommige winkels zijn de messen en het bestek niet meer leverbaar. Maar gelukkig kun je het Albert Heijn bestek nabestellen als je een volle spaarkaart hebt met 50 bestekzegels. Wij leggen je uit hoe je het bestek kunt nabestellen.

Bij Albert Heijn kun je tot en met 28 februari 2016 bij Albert Heijn mes en bestek nabestellen op de AH website!

Dit geldt voor artikelen die niet meer leverbaar zijn in de winkels. Via een flyer in de Albert Heijn worden klanten hierover geïnformeerd. Bij de AH klantenservice kun je navragen of bepaalde messen of het bestek nog leverbaar zijn in de winkel. Als het Albert Heijn mes en bestek niet meer leverbaar is, dan kun je via de website van AH alsnog de Villeroy & Boch messen of bestek nabestellen. Albert Heijn geeft wel aan dat de levertijd kan oplopen tot enkele maanden, dus je zult nog wel even geduld moeten hebben voordat je Albert Heijn mes en bestekset compleet is en geleverd kan worden.

Ga naar de website van AH voor actuele acties.

Tip! Vanaf 7 maart kun je weer moestuintjes sparen! ga voor alle moestuintjes en tips naar de actiepagina van AH: 

Spaar de 20 verschillende moestuin zaadjes en ontwikkel je eigen moestuin!

Hoe kon je bestekzegels sparen bij Albert Heijn?

De spaaractie met de bestekzegels liep van 5 oktober 2015 tot en met 14 februari 2016. Bij iedere 10 euro aan boodschappen (of bestel online op de website van AH) kreeg je één bestekzegel. Met 50 bestekzegels op de spaarkaart kon je kiezen uit één van de 16 items bestaande uit messen en bestek van Villeroy & Boch. Bij geselecteerde actieproducten kreeg je extra AH mes en bestekzegels.

De mes en bestekzegel actie bleek een ware hit, want tegen het einde van de spaaractie werden er veel bestekzegels verkocht op Marktplaats. Ook werden er door vestigingen van Albert Heijn complete mes- en besteksets verloot op onder andere Facebook. Daarnaast waren er berichten over mensen die snijwonden opliepen, omdat de messen nogal scherp bleken te zijn. Veel mensen waren blijkbaar hun botte messen gewend en hadden zich vergist in de scherpe messen. Op social media gingen dan ook veel berichten rond met foto’s van snijwonden en grappen over de volgende spaaractie bij Albert Heijn, zoals sparen voor pleisters of een verbandtrommel.

Mis jij nog AH bestekzegels?Albert Heijn bestek nabestellen mes Villeroy & Boch bestekzegels

Kom je net een bestekzegel tekort om je spaarkaart vol te krijgen? Ga jij Albert Heijn bestek nabestellen? Of heb jij ook ervaring met de scherpe messen? Like onze facebook pagina en laat een bericht achter: facebook.com/spaarzegelacties.

Tip! ga voor alle moestuintjes en tips naar de actiepagina van AH: Spaar de 20 verschillende moestuin zaadjes en ontwikkel je eigen moestuin!