AH voetbalplaatjes spaaractie

Spaar nu AH voetbalplaatjes bij Albert Heijn!

Vanaf 2 januari 2019 spaar je AH voetbalplaatjes bij Albert Heijn! Bij iedere 10 euro aan boodschappen ontvang je 4 AH voetbalplaatjes waarmee je je verzamelalbum kunt vullen! Spaar nu alle voetbalplaatjes of die van je favoriete voetbalclub!

Welke AH voetbalplaatjes kun je sparen?

Je kunt sparen voor de voetbalplaatjes van alle 18 Eredivisie voetbalclubs, maar ook de voetbalplaatjes van de Oranje leeuwinnen! En met het verzamelalbum maak jij je collectie compleet. In dit verzamelalbum staan allerlei leuke weetjes over spelers en tips van coaches, dus als je zelf ook op voetbal zit, kun je deze tips misschien wel in de praktijk gebruiken!

En het leuke is dat er niet alleen een verzamelalbum is, maar ook een app. Met deze app kun je bijhouden welke AH voetbalplaatjes je hebt gespaard, maar ook welke je nog moet sparen om je album compleet te maken.

Maak je eigen voetbalplaatje in de app!

In de app maak je een foto waarmee jij je eigen voetbalplaatje kunt maken. Ook krijg je achtergrondinformatie over de spelers en de voetbalclubs. Iedere keer als je een voetbalplaatje toevoegd krijg je meer informatie te zien. Dus zowel in het verzamelalbum als in de app, leer jij meer over alle voetbalclubs, de voetballers en krijg je tips om zelf beter te kunnen voetballen.

Hoe werkt de AH voetbalplaatjes spaaractie?

Bij iedere 10 euro aan boodschappen ontvang je een zakje met vier voetbalplaatjes. Sparen kan tot en met 24 februari 2019. Bij specifieke actieproducten ontvang je het gratis verzamelalbum. Op de website van Albert Heijn kun je vinden welke producten dit zijn. En de app kun je natuurlijk downloaden in de Appstore of in Google Play.

Ook bij je online boodschappen ontvang je AH voetbalplaatjes, dus doe je boodschappen eenvoudig online en dan spaar je eenvoudig en snel je verzamelalbum vol!

Wil je meer weten over de voorwaarden van deze spaaractie? Ga dan snel naar de website van Albert Heijn!

Mis jij nog AH voetbalplaatjes en wil je een oproepje plaatsen om te ruilen? Ga naar onze Facebook pagina en laat een bericht achter! Facebook.com/spaarzegelacties