AH tweede kaartje gratis actie 2018

AH tweede kaartje gratis actie zomer BINGO!

Spaar deze zomer tijdens de AH tweede kaartje gratis zomer BINGO voor een tweede gratis toegangskaartje!

Tot en met 19 augustus 2018 spaar je ook bingozegels en met 5 verschillende bingozegels is je spaarkaart vol!

Je spaart de 5 verschillende zegels met de letters B I N G O en als je deze letters bij elkaar hebt gespaard plak je ze op de AH bingo spaarkaart. Bij iedere 10 euro aan boodschappen ontvang je één BINGO zegel.

De deelnemende uitjes.

Er zijn diverse uitjes beschikbaar voor jong en oud. Spaar bijvoorbeeld voor een 2e toegangskaartje voor attractiepark Hellendoorn, Plopsaland, Drievliet of Batavialand. Of kies voor de dierentuin en ga naar Dierenpark Amersfoort, SeaLife Scheveningen of Safaripark Beekse Bergen. Òf geniet van een dagje welness en spaar voor een 2e gratis toegangskaartje voor de Zwaluwhoeve, Thermen Holiday of één van de andere uitjes! Kies dus snel je favoriete dagje uit en boek je toegangskaartjes!

AH 2e uitje gratis actie zomer bingo 2018
Spaar de 5 letters en maak BINGO! Plak ze op je spaarkaart en boek snel je toegangskaartjes!

Hoe werkt deze AH tweede kaartje gratis spaaractie?

Spaar tot en met 19 augustus 2018 de 5 verschillende letters die je ontvangt bij iedere 10 euro aan boodschappen en plak ze op je spaarkaart. Ga naar de  website van Albert Heijn Op deze pagina staat een link naar de speciale actiepagina waar je je je tweede kaartje gratis kunt boeken. Gebruik bij het afrekenen de code ‘bingo2018’ en het goedkoopste tweede kaartje is vervolgens gratis! Je kunt tot en met 31 december 2018 de toegangskaartjes via deze AH tweede kaartje gratis actie kopen. Print je toegangskaartjes en neem de volle spaarkaart mee naar het uitje dat je gekozen hebt. Kies uit de diverse uitjes en bespaar flink op de toegangsprijs.

Tijdelijk een maand lang je boodschappen thuisbezorgd!

Klik hier voor een kortingscode (tijdelijke actie!) en je krijgt je boodschappen één maand GRATIS thuisbezorgd als je nog geen klant bent van ah.nl! Zo krijg je dus je boodschappen tot in de keuken in huis en doe je ook nog eens mee met deze spaaractie. Er staan ook nog eens diverse bonus aanbiedingen en zomer aanbiedingen voor je klaar. Vergeet niet om ook de aanbiedingen van Etos en Gall & Gall te bekijken, want ook die producten kun je tegelijkertijd thuis laten bezorgen!

Dus prop je digitale mand vol en bestel je boodschappen zonder de deur uit te moeten. Of kies voor  een AH pickup point, laat je boodschappen klaar zetten en haal ze zelf op het gekozen tijdstip!

Spaar jij ook al AH Restaurantzegels?

Vergeet niet dat je nog tot en met 22 juli 2018 kunt sparen tijdens de AH restaurantactie! Maak er een compeletr dag uit van en bezoek overdag bikvoorbeeld de dierentuin en sluit de dag af met een diner in je favoriete restaurant naar keuze! Zo maak je er met de hele familie een gezellige dag van die nog eens 50% goedkoper is ook. En is de spaarperiode voorbij? Dan kun je nog geruime tijd je restaurantzegels inleveren. Wil je meer weten over hoe en tot wanneer je deze zegels kunt sparen? Ga dan naar onze uitgebreide uitleg over de AH restaurantactie waarop ook een link staat naar de actiepagina.

Reageer of like ons op Facebook!

Doe jij mee met deze spaaractie? Of kom je nog zegels tekort? Laat hieronder een reactie achter of ga naar onze Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van de nieuwste spaaracties! Zo mis je nooit een spaaractie en ben je er als eerste bij als er een nieuwe actie is! En heb je een leuke spaaractie gezien in de supermarkt, bij het tankstation of een andere winkel? Stuur ons dan snel een mail zodat we iedereen op de hoogte kunnen brengen van de spaaractie. De link naar het mailadres kun je vinden op de pagina ‘tip ons’ in het keuzemenu bovenaan de website! Dus mail ons en deel de spaaractie die jij hebt gespot.