AH restaurantactie 2018 – spaar restaurantzegels!

AH restaurantactie 2018 spaar restaurantzegels voor een 2e gratis driegangenmenu!

Ook dit jaar kun je tijdens de AH restaurantactie 2018 restaurantzegels sparen voor een 2e gratis driegangenmenu!

Na de Tech plaatjes start vanaf 2 juli 2018 de AH restaurantactie 2018 kun je starten met sparen.

Bij besteding van iedere 10 euro ontvang je één AH restaurantzegel en met slechts vier restaurantzegels is je spaarkaart al vol en kun je genieten van je gratis tweede driegangenmenu in je favoriete restaurant!

Er zijn 1000 verschillende restaurants door heel Nederland die meedoen met deze spaaractie.

Reserveren kan via de speciale actie website en in het restaurant naar keuze lever je je volle spaarkaart in.

Volle spaarkaarten kunnen ingeleverd worden tot en met 31 januari 2019. Je levert één spaarkaart in per 2 personen en je kunt overdag kiezen voor een gratis 2e lunch of ’s avonds voor een gratis 2e driegangenmenu. Er zijn ook restaurants die een à la Carte menu aanbieden en je krijgt in dat geval het goedkoopste gratis.

Op de actie website of in de speciale Iens AH restaurantactie app kun je zien welke restaurants meedoen. Er is in de meeste gevallen een beperkte beschikbaarheid van tafels voor deze spaaractie. Reserveer dus op tijd en kijk op welke dagen en tijden er nog tafels beschikbaar zijn.

AH restaurantactie; Spaar ook Restaurantzegels bij je online bestelling!

Ook bij je online bestelling ontvang je AH restaurantzegels in de webwinkel van Albert Heijn. Zo krijg je dus je boodschappen tot in de keuken in huis èn spaar je AH restaurantzegels. Ga naar AH.nl en bestel online je boodschappen!

Wist je dat je extra AH restaurantzegels krijgt bij bepaalde actieproducten?  Op de website van AH staat bij welke producten je extra restaurantzegels ontvangt  (Nieuwe klant? Klik hier voor een kortingscode en je krijgt je boodschappen één maand GRATIS thuisbezorgd!)

Op de website van Albert Heijn kun je ook actieproducten vinden waarbij je extra zegels ontvangt. Zo spaar je nog sneller en is binnen één bestelling je spaarkaart al vol! Dus gooi je digitale mandje vol met boodschappen en laat het lekker thuisbezorgen! Je kunt daarnaast ook producten van Gall & Gall en Etos kopen. Je hoeft er dus de deur niet voor uit (behalve om naar het restaurant naar keuze te gaan natuurlijk!)

Welke restaurants doen mee aan de actie?

Met de app van Iens kun je reserveren bij je favoriete resraurant. In de app kun je per restaurant zien welk restaurant mee doet met de spaaractie. Deze Iens app is verkrijgbaar in de Google play store of Appstore, dus download eerst de app op je smartphone of tablet. Maak een account aan of login met facebook en log in op de Iens app. Na het aanmaken van een account open je de zoekfunctie. Zoek op plaats of naam van je favoriete restaurant. Vervolgens staat onder elk resultaat of het restaurant mee doet aan de Restaurantactie. Er staat dan ook bij of je via de spaaractie à la Carte  (het tweede goedkoopste gekozen menu is dan gratis) of dat er een vast keuzemenu is. Weet je nog niet naar welk restaurant je wilt gaan? Zoek dan eerst op de zoekterm ‘AH restaurantactie’ en daarna selecteer je bijvoorbeeld de plaats.

AH restaurantactie iens app
Hier kun je zien dat een restaurant mee doet aan de actie! Je kunt in dit voorbeeld een à la carte menu kiezen. Kies een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht van de menukaart.

Deze zoekterm staat overigens al als voorgestelde zoekopdracht. Je krijgt door het invoeren van de zoekopdrachr vervolgens alleen resultaten van restaurants die meedoen aan de actie. Reserveer je tafel en neem de volle spaarkaart mee naar het restaurant van je keuze.

De AH restaurantactie 2018 in het kort.

Bij Albert Heijn kun je nu heel snel sparen voor een gratis 2e driegangenmenu, aangeboden door de lekkerste restaurants van Nederland.

  • Van 2 t/m 22 juli 2018 krijg je bij elke 10 euro aan boodschappen een AH Restaurantzegel

  • Met 4 AH Restaurantzegels is je spaarkaart vol

  • Reserveer vervolgens online je lunch of diner op AH.nl/restaurantactie

  • Download de Iens app en check welke restaurants meedoen aan de actie
  • Lever t/m 31 januari 2019 je volle spaarkaart in bij het restaurant

  • Geniet van een heerlijk culinair middagje (kies voor een gratis tweede lunch) of avondje uit (kies voor een gratis tweede driegangenmenu)!

  • Bestel online je boodschappen op  AH.nl dan krijg je je boodschappen tot in de keuken bezorgd èn ontvang je ook nog eens restaurantzegels!
  • Klik hier voor een kortingscode en je krijgt je boodschappen één maand GRATIS thuisbezorgd als je nog geen klant bent van ah.nl!

Nu ook AH 2e toegangskaartje gratis!

Wist je dat je tot en met 19 augustus 2018 ook kunt sparen voor een 2e gratis toegangskaartje bij Albert Heijn voor bijvoorbeeld een attractiepark, wellness of dierentuin? Je hoeft maar 5 bingozegels te sparen en dan kun er een compleet dagje uit van maken. Ga overdag bijvoorbeeld naar de dierentuin en sluit de dag af met een heerlijk driegangenmenu. Klik op deze link voor meer informatie dan vertellen we je er ook alles over: Spaar nu ook voor een AH 2e toegangskaartje gratis! 

Spaar jij mee met de AH restaurantactie 2018?

Laat dan hieronder een reactie achter of like ons op facebook om op de hoogte te blijven van alle actuele spaaracties! Zo mis je geen enkele spaaractie en ben je er als eerste bij als er een nieuwe spaaractie start. En heb je zelf een spaaractie gezien in je tankstation, supermarkt of een andere soort winkel? Stuur ons dan een mailtje! Het e-mailadres kun je vinden in het keuzemenu onder de link ‘tip ons’.