AH Moestuintjes bij je online bestelling

AH Moestuintjes ook bij je online bestelling bij Albert Heijn!

Vanaf 7 maart 2016 tot en met 3 april 2016 spaar je bij Albert Heijn weer moestuintjes! En het leuke is dat je bij je online bestelling ook moestuintjes krijgt! Wij leggen je hier alles uit over de Moestuintjes spaaractie van Albert Heijn.

Albert Heijn moestuintjes sparen.

Bij Albert Heijn kun je 20 verschillende moestuinpotjes sparen met zaadjes waarmee je je eigen moestuin kunt creëren. Leuk voor in huis, in de tuin of op je balkon!

En dit jaar heeft Albert Heijn extra hulpmiddelen om een succes te maken van je moestuin. Zo zijn er moestuincoaches en het moestuinjournaal voor extra hulp en uitleg bij het kweken van de verschillende groenten en fruit.

Wist je dat… je via Albert Heijn ook artikelen van Etos en Gall&Gall kunt bestellen? Klik hier voor een uitleg.

En dit jaar zijn er voor de beginner een aantal bekende zaadjes zoals basilicum en nieuw dit jaar voor de gevorderde tuinder….de watermeloen!

Bij iedere 15 euro ontvang je één moestuinpotje bij de kassa in de winkels van Albert Heijn. Maar ook online kun je moestuinpotjes sparen! Kies voor thuisbezorging (minimale besteding 70 euro) of haal je boodschappen op bij een Albert Heijn Pick Up Point. In onderstaand overzicht kun je zien hoeveel moestuintjes je krijgt:

– t/m €45: 3

– van €46 t/m €90: 6

– van €91 t/m €135: 9

– van €136 t/m €180: 12

– van €181 t/m €225: 15

– van €226 t/m €270: 18

– van €271 t/m €315: 21

– van €316 t/m €360: 24

– Boven €360: 27

TIP: Bekijk de actuele online aanbiedingen en bestel je boodschappen online!

Bestel je boodschappen online bij AH

Ga naar de website van Albert Heijn om je online bestelling te plaatsen en laat je boodschappen (en vanaf 7 maart 2016 je moestuintjes), tot in de keuken te laten bezorgen!

Wil je het wel eens ervaren hoe het is om je boodschappen tot in de keuken te laten bezorgen, bekijk de laatste aanbiedingen op de website! En heb je helemaal geen zin om iedere dag te koken dan is er de Allerhande Box Maaltijdboxonline.

Ga jij AH moestuintjes sparen?

Wij raden je aan om altijd de informatie en de actuele voorwaarden op de website van Albert Heijn te raadplegen!

Tip! ga voor alle moestuintjes en tips naar de actiepagina van AH: Spaar de 20 verschillende moestuin zaadjes en ontwikkel je eigen moestuin!

En wil je tijdens de spaaractie ervaringen uitwisselen over het kweken? Laat dan hier een bericht achter of like ons op Facebook en voeg onze website aan je favorieten toe!