AH lunchboxen en drinkflessen sparen bij Albert Heijn

Spaar nu bij AH lunchboxen en drinkflessen handig voor onderweg!

Bij Albert Heijn spaar je nu voor verschillende AH lunchboxen en drinkflessen van Royal VKB.

Ga jij deze zomer op vakantie? Of zit jij nog op kantoor? Dan is sparen voor lunchboxen of drinkflessen iets voor jou!

Tot en met 23 september 2018 kun je sparen voor bijvoorbeeld een handige soep- of yoghurtbeker, een drinkfles met infuser, een saladebox, lunchbox, RVS drinkfles of fruitbakje! En er is ook een leuke kinder lunchbox die de kinderen kunnen versieren met een leuke kleurplaat.

Drinkfles met infuser & RVS drinkfles

En denk je nu ‘Wat is een drinkfles met infuser?’ Dit is een handige drinkfles waarbij aan de binnenkant een infuser. Zo kun je bijvoorbeeld de fles vullen met water en fruit in de infuser doen. Zo krijg je een lekker fris drankje met bijvoorbeeld een vleugje citroen, framboos, gember of een ander lekker stukje fruit!

Tip: snijd je favoriete fruit en kneus het een beetje. Vul de drinkfles met water en stop het fruit in de infuser. Zet de drinkfles een paar uur van tevoren in de koelkast zodat het fruit in het water kan trekken. Zo krijg je een heerlijk fris fruitdrankje!

Drinkfles met infuser: een volle spaarkaart en bijbetaling € 2,99

RVS drinkfles: een volle spaarkaart en bijbetaling € 4,99

Ga naar ah.nl voor meer informatie

Saladebox

Met de saladebox die je kunt sparen maak je thuis een lekkere salade die je handig mee kunt nemen. De saladebox heeft meerdere gescheiden bakjes. Zo kun je bijvoorbeeld noten of pijnboompitten pas op het laatst toevoegen aan je salade. Zo blijft het lekker fris en knapperig!

Saladebox: een volle spaarkaart en bijbetaling € 4,99

Ga naar ah.nl voor meer informatie

Lunchbox

Met de lunchbox kun je natuurlijk je thuis gesmeerde broodjes mee nemen voor kantoor, op school, of onderweg. Maar deze lunchbox kun je ook in de magnetron doen. Stop een lekkere maaltijd in je lunchbox en warm deze op in de magnetron. Je kunt de deksel op de lunchbox houden, want er zit een handig ventiel op de deksel waarmee het stoom eruit kan. En je hoeft geen mes of vork mee te nemen, want er zit ook een handige spork bij! Dit is een combinatie van een lepel, vork en mes. Laat je bestek dus maar thuis!

Tip: kies voor de kinderlunchbox en versier deze met een kleurplaat. Download de kleurplaat op de website van Albert Heijn.

Lunchbox: een volle spaarkaart en bijbetaling € 3,99

Lunchbox voor kinderen: een volle spaarkaart en bijbetaling € 2,99

Ga naar ah.nl voor meer informatie

Soep- en Yoghurtbeker

Met de soep- en yoghurtbeker neem je eenvoudig je zelfgemaakte soep mee of giet de beker vol met yoghurt. Er zit een handig bakje bij die je op de beker schroeft. Hierdoor kun je verse ingrediënten meenemen die je pas later toevoegd aan je yoghurt of soep. Neem bijvoorbeeld yoghurt mee en doe aardbeien of bessen in het bakje.

Soep- & Yoghurtbeker: een volle spaarkaart en bijbetaling € 2,99

Ga naar ah.nl voor meer informatie

Fruitbakjes

Ook fruit neem je makkelijk mee met de fruitbakjes! Ze zijn eenvoudig te stapeleb dus je kunt ze makkelijk kwijt in je keukenkastje!

Fruitbakjes (set van 2 bakjes): een volle spaarkaart en bijbetaling € 0,99

Ga naar ah.nl voor meer informatie

Hoe spaar je bij AH lunchboxen en drinkflessen?

  • Je ontvangt 1 AH Vershoudzegel bij elke 10 euro aan boodschappen

  • Met  20 AH Vershoudzegels is je spaarkaart vol

  • Lever de volle spaarkaart in bij je AH winkel

  • Tegen bijbetaling en inlevering van je spaarkaart krijg je je favoriete item

  • Sparen kan t/m 23 september 2018

  • Inleveren van volle spaarkaarten kan t/m 30 september 2018

  • Ga naar de website van Albert Heijn voor meer informatie

Spaar jij mee?

Spaar nu mee en neem je lunch of drankje lekker mee! En vergeet ook niet mee te sparen voor AH restaurantzegels of een tweede kaartje gratis voor je favoriete uitje!