AH insectenplaatjes en tattoo’s sparen bij Albert Heijn

Vanaf maandag 18 maart 2019 heeft Albert Heijn weer een leuke nieuwe spaaractie in samenwerking met Naturalis. Je kunt dan namelijk AH insectenplaatjes en tattoo’s sparen bij Albert Heijn!

Dit jaar heeft Albert Heijn geen moestuintjes actie meer, maar staat de spaaractie in het teken van insecten. Insecten zoals bijen zijn erg belangrijk voor de natuur en daarom wil Albert Heijn kinderen dan ook leren welke insecten er zijn en waarom ze zo bijzonder nuttig zijn voor de natuur. Bijen, hommels, vlinders, ze zorgen er allemaal voor dat wij onze groente en fruit kunnen blijven eten.

Freek Vonk legt alles uit over de verschillende insecten.

De AH insectenplaatjes kun je natuurlijk weer verzamelen in een album met daarin allerlei leuke weetjes over de insecten. Wat doen ze en waarom dragen ze bij aan onze natuur? En met de augmented reality app die Albert Heijn in de Google playstore en Appstore beschikbaar stelt komen ze ook nog eens tot leven!

En wat nog leuker is, Freek Vonk draagt weer zijn steentje bij aan deze spaaractie. Hij weet natuurlijk alles over wilde dieren, maar ook over kleine insecten weet hij genoeg leerzame dingen te vertellen!

Hoe spaar je de AH insectenplaatjes bij jouw Albert Heijn?

De AH insectenplaatjes en tattoo’s zijn vanaf maandag 18 maart tot en met 14 april 2019 verkrijgbaar bij iedere 10 euro aan boodschappen. Je ontvangt dan twee insectenplaatjes en één insectentattoo. Spaar ze allemaal en leer de kids waarom het zo belangrijk is dat er voldoende en verschillende insecten moeten zijn om onze natuur in evenwicht te houden!

Ga voor meer informatie over de AH insectenplaatjes en tattoo’s spaaractie naar de website van Albert Heijn.

En wil je op de hoogte blijven van de leukste spaaracties in Nederland? Like dan onze facebookpagina zodat je altijd op de hoogte bent van de leukste spaaracties! Of ga naar de hoofdpagina voor een overzicht.