Category Archives: Sparen voor dagje uit

AH uitjes spaaractie

AH uitjes 2e toegangskaartje gratis

AH uitjes 2e toegangskaartje gratis spaaractie bij Albert Heijn!

Spaar bij Albert Heijn van 3 tot en met 23 oktober 2016 voor het 2e toegangskaartje gratis! Bij besteding van 10 euro aan boodschappen ontvang je één 1 AH-uitzegel en bij slechts 5 AH-uitzegels is je spaarkaart vol.

Lees verder…

air miles sparen

Air Miles sparen en inwisselen

Air Miles sparen kun je al sinds 1994. Met de spaarkaart van Air Miles kun je bij vijf winkels sparen. Je kunt je Air Miles inwisselen voor korting, producten, toegangskaartjes voor attractieparken zoals de Efteling of korting op vliegtickets. Vooral in de beginjaren was het sparen van Air Miles erg populair, maar ook nu sparen veel mensen nog AirMiles.

Als je toch langs één van de winkels gaat, laat dan deze spaarpunten ook niet liggen! We leggen je hier uit waar je Air Miles kunt sparen en waarvoor je ze kunt inwisselen.

Lees verder…

Febo actie uitje amsterdam gratis kaartje

Febo actie 2e kaartje gratis Amsterdam

 

Febo actie 2e kaartje gratis voor een activiteit in Amsterdam!

We hebben een leuke Febo actie gespot! Bij Febo krijg je bij aankoop van ieder product een voucher voor een 2e kaartje gratis voor een leuke activiteit in Amsterdam! Je hoeft hier dus niet voor te sparen, neem bijvoorbeeld een lekker patatje, kroket of hamburger en dan is de voucher al binnen!

Lees verder…