Category Archives: Spaaractie update

AH uitjes spaaractie

AH uitjes 2e toegangskaartje gratis

AH uitjes 2e toegangskaartje gratis spaaractie bij Albert Heijn!

Spaar bij Albert Heijn van 3 tot en met 23 oktober 2016 voor het 2e toegangskaartje gratis! Bij besteding van 10 euro aan boodschappen ontvang je één 1 AH-uitzegel en bij slechts 5 AH-uitzegels is je spaarkaart vol.

Lees verder…

AH moestuintje spaaractie 2016 Albert Heijn

AH moestuintjes actie bij Albert Heijn

Ook in 2016 weer AH Moestuintjes!

Vanaf 7 maart 2016 kun je bij Albert Heijn weer sparen voor de AH Moestuintjes! Met 20 verschillende soorten zaadjes kweek je in 2016 ook weer je eigen moestuin.

Nieuw bij deze moestuintjesacties is dat je meer uitleg krijgt, met behulp van de moestuincoaches van IVN (Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid). De moestuincoaches geven uitleg over hoe je een succes kunt maken van je eigen moestuintje! de handen ineen. Tijdens de spaaractie kun je contact opnemen met de experts van het IVN.

Lees verder…

Albert Heijn bestek nabestellen mes Villeroy & Boch bestekzegels

Albert Heijn bestek nabestellen

Albert Heijn bestek nabestellen.

Goed nieuws voor wie net te laat is voor de messen en het bestek tijdens de mes- en bestek spaaractie van Villeroy & Boch bij Albert Heijn. In sommige winkels zijn de messen en het bestek niet meer leverbaar. Maar gelukkig kun je het Albert Heijn bestek nabestellen als je een volle spaarkaart hebt met 50 bestekzegels. Wij leggen je uit hoe je het bestek kunt nabestellen.

Lees verder…